Bibliát olvasó podcast lett az első az Apple toplistáján

2021. január 18. 14:08

A New York Times-t és Ben Saphirot is megelőzte!

2021. január 18. 14:08
null

Bibliaolvasó podcast lett a legnépszerűbb az Apple oldalán – írta meg a hitradio.hu.

A katolikus Ascension Presents nevű csoport „The Biblie in a Year” („A Biblia egy év alatt”) című podcastje mainstream show műsorokat körözött le, így az első helyre kerülve a toplistán. A podcastet Mike Schmitz katolikus pap vezeti, aki a helyi közösségében a ifjúsági lelkészként dolgozik.

A szerzetes a Bibliát olvasva ad teológiai és történelmi magyarázatokat.

A podcast részei 25 percesek.

Míg a sorozatot 2020-ban publikálták, 2021-ben indult be igazán. A podcastban már a pap átvette a hallgatókkal az 1. Mózes, a Zsoltárok, a Jób és a Példabeszédek könyvének egy részét.

Az epizódok a New York Times és Ben Shapiro podcastjét is lekörözték,

politikai és mainstream médiaügynökségek műsorai mellett. A National Review nemzetközi hírmagazin újságírója, Alexandra Desanctis szerint azért lett népszerű a műsor, mert az emberek a híreknél többre éhesek és tisztán akarnak látni, meg akarják tölteni a szívüket olyan tartalommal, amely békét nyújt nekik a koronavírus okozta szenvedések közepette.

Kép: Pixabay

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Augustus1
2021. január 18. 15:16
A zsidók kiválasztottságával kapcsolatban ajánlom a Rómaiaknak írt levél 9-11. fejezetét. Az Ószövetségi szentírással kapcsolatban pedig Lk 24, 25-27: Erre (Jézus) így szólt: Ó, ti balgák, milyen nehezen tudjátok elhinni, amit a próféták jövendöltek. Vajon nem ezeket kellett elszenvednie a Messiásnak, hogy bemehessen dicsőségébe? Aztán Mózesen elkezdve az összes prófétánál megmagyarázta nekik, amit az Írásokban róla írtak. Az azért egyértelmű, hogy Jézus Írásokon csak az Ószövetségi szentírást érthette, mert más akkor még nem is volt. Tehát az róla szól. Vagy Jn 10, 34-35: Jézus folytatta: Hát nincs megírva törvényetekben: Én mondtam: istenek vagytok? Ha már azokat is isteneknek mondta, akikhez az Isten szólt, és az Írás nem veszítheti érvényét...
Kofidisz Fapadopulosz visszatért
2021. január 18. 14:38
"Az epizódok a New York Times és Ben Shapiro podcastjét is lekörözték" Tehát a lista első három helyén az ószövetség, a globálzsidó propaganda újság és a cionista zsidó megmondóember. Csak úgy tombol a sokszínűség.
Kofidisz Fapadopulosz visszatért
2021. január 18. 14:33
"A podcastban már a pap átvette a hallgatókkal az 1. Mózes, a Zsoltárok, a Jób és a Példabeszédek könyvének egy részét." Jézus ott se volt. Lassan kiírják őt a kereszténységből.
Locomotive
2021. január 18. 14:16
népszerű x
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!