A Jobbik törölte Facebook-posztját a nyugdíjas asszonyról

2021. január 12. 07:27

A hölgyet fideszes nyugdíjasnak ábrázolták, miközben a Fidesz ellen tüntetett.

2021. január 12. 07:27
null

A Mandiner is írt róla: „Orbán híveként” ábrázolt egy dühös arckifejezést vágó hölgyet a Jobbik a párt Facebook-oldalán, akit egy képre tettek a „Trump-sámánként” elhíresült amerikai tüntetővel, aki részt vett a Capitólium ostromában. A Magyar Nemzet kiderítette: az idős hölgy ellenzéki szavazó. A Jobbik pénteken tett ki Facebook-oldalára egy mémet, amelynek egyik felén „Trump híve” felirattal a sajtóban világhírűvé vált „Trump-sámán” volt látható, a kép másik oldalán pedig a Jobbik szerint egy „Orbán hívének” számító dühös, idős hölgy.

A Magyar Nemzet kérdésekkel fordult a Jobbikhoz, többek között azt szerették volna tudni, hogy bocsánatot kértek-e a hölgytől, ám nem kaptak választ egyelőre.

(Magyar Nemzet, Mandiner)

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2021. január 13. 01:45
igazi férgek, pont, mint a moslékkoalíciós társaik
Rocktoberi
2021. január 12. 22:24
A Ballik rohamos gyorsasággal illeszkedett be a moslékkoalícióba. Ma már semmiben sem különböznek tőlük gátlástalan aljasság terén.
Aerion
2021. január 12. 20:48
Dehát ó'bányista vót!!!!! Baszodalássan.
Venn
2021. január 12. 19:35
Ez így megy 100 éve. A fegyvert a komcsi pribék rakta a kukoricaszárba, hogy a szegény gazdát fegyverrejtegetésért elítélhessék. Sohasem változnak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!