Vona szerint titkosszolgálat „vadászhatta le” Szájert

2020. december 01. 19:23

Az uniós vétó körüli botrány állhat a háttérben – vetette fel a Jobbik volt elnöke a közösségi oldalán.

2020. december 01. 19:23
null

„Szinte biztos vagyok benne, hogy az uniós vétó körüli botrány miatt vadászta le valamelyik (német?) titkosszolgálat Orbán brüsszeli parancsnokát” – írta Facebook-oldalán Vona Gábor, Szájer József botránya kapcsán. A Jobbik volt elnöke felvetette: „Minden bizonnyal nem ez volt az első »házibuli«. Miért éppen most derült ki?” Az expolitikus bejegyzésében kitér egyebek mellett arra is, hogy nyilván nincs direkt árukapcsolás, de az ügy a brüsszeli magyar-lengyel ,,szabadságharcra” is negatív hatással lesz. Szerinte az elmúlt pár órában sokat zuhantak az Orbán-Morawiecki duó tárgyalási pozíciói.

Vona ír továbbá arról is, hogy Handó Tünde nyilván teljesen ártatlan ebben az ügyben, hiszen egy házastárs sohasem felelhet a párja tetteiért, de „ezek után, azt hiszem, a maradék kis tekintélye is elveszik majd a bírói karban”, továbbá arról, hogy a botrány elvonja a figyelmet Demeter Szilárd visszavont írásának ügyéről.

fotó: MTI/Kovács Tamás

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 321 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. december 03. 10:10
Lehet, hogy a FIDESZ belső harcáról van szó, és nem a német, hanem a magyar titkosszolgálat vadászott. A FIDESZ belső dolgairól nem sokat tudunk, a hiányzó információkat elképzelésekkel pótoljuk, amik vagy tükrözik a valóságot, vagy nem. Az ürességet azonban kitöltik.
Fucked mandiner...
2020. december 02. 22:42
Margareth Mitchell Fideszes átiratban, 3 évvel a 2018-as parlamenti választások után: Elkúrta a szél...
matematikus
2020. december 02. 12:51
Üzenjük Brüsszelnek: kapjátok be a ... !
rókabácsi
2020. december 02. 08:57
te már csak tudod! neked szóltak!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik