A Tesla Magyarországra jön

2020. december 15. 10:30

Elkezdődött a munkavállalók toborzása.

2020. december 15. 10:30
null

A Tesla hivatalos karrieroldalán több budapesti pozíciót is meghirdetett hétfőn – írta meg a Portfolio. Hozzátették: a csatolt leírásból kiderül, hogy az amerikai elektromosautó-gyártó hamarosan belép a magyar autópiacra, amely egyben azt is jelentené, hogy nem csak szervizszolgáltatást nyújtanának a jövőben, hanem Teslákat is árulnának Budapesten.

A Portfolio közölte: az, hogy Magyarország felkerült a Tesla térképére és a telepített Superchargerek után hamarosan szerviz nyílik Budapesten, régóta ismert volt. A vállalat tavalyi jelzését követően azonnal elindultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon csak egy Tesla-szerviz nyílik hazánkban, vagy ez egy Tesla Store megnyitását is jelenti majd. A Tesla ugyanakkor hivatalos oldalán csupán annyi információt tüntetett fel a leendő szervizzel kapcsolatban, hogy „hamarosan” megnyílik, hivatalos karrieroldalán pedig egyáltalán nem hirdetett meg budapesti állásokat, egészen mostanáig – írják.

A Portfolio hangsúlyozza: tegnap két budapesti pozíciót is meghirdetett a vállalat, amely azt jelenti, hogy mostantól bárki megpályázhatja a Tesla store manager és a Tesla advisor állásokat. Ehhez nem kell mást tenni, mint azt, hogy eljuttatja kizárólag angol nyelvű jelentkezését a Tesla számára. A most meghirdetett állások alapján biztosra vehető, hogy a Tesla értékesítési pontot is nyit majd Magyarországon, nem csak szervizszolgáltatásokat nyújt a jövőben – írta meg a Portfolio.

(Portfolio)

Fotó: MTI/EPA/Jens Schlüter

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2021. január 10. 08:35
A teslánál szarabb nincs...
flesh ripper
2020. december 15. 17:31
Keletje van a szakiknak. Nagy urak a szakik. Ha szakszervizbe viszek autót, akkora arcuk van a szakiknak (pappas-mercedes), hogy a néhány diplomámmal kisebbrendűségi komplexusom van és úgy fizetek, mintha le sem szartak volna. Nem is értem a szfe-s degeneráltakat, miért nem mennek karosszéria-lakatosnak, fényezőnek?
még fokozza
2020. december 15. 15:47
Isten hozott Musk! Mi vagyunk a magyarok! Akik feltaláltuk a bűvöskockát és háttal ülünk a panorámának.
cutcopy
2020. december 15. 13:05
Nalátod..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!