Rendőrre támadt egy késelő Újpesten, a járőrtársa lelőtte

2020. december 24. 08:54

Az egyik rendőrt többször megszúrta az agresszív támadó.

2020. december 24. 08:54
null

Lelőtte a járőrtársa életére törő férfit egy rendőr Újpesten csütörtök reggel, a késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: a rendőrségre egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést csütörtök reggel fél hét után. A megérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi késsel többször megszúrta, ezért a másik rendőr társa életének védelmében lelőtte a támadót, aki a helyszínen meghalt. A megszúrt rendőrt kórházba vitték – tájékoztatott a rendőrség. Hozzátették: az esetet az ügyészség vizsgálja.

(MTI)

Kép forrása: Origo

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. december 24. 14:10
Aki rendőrre támad annak ez jár! A rendőrnőt meg ki kell tüntetni.
Syr Wullam
2020. december 24. 13:54
Az az öt lövés az ajtóba, az pazarlás. A többi jó helyre ment.
Kala pál
2020. december 24. 13:40
Látod Fegyőr nem játszunk a rendőrrel, nem dobáljuk még partikellékkel sem!
Menhetten
2020. december 24. 13:05
Tudom, hogy ilyenkor össze-vissza írnak, de ettől kirázott a hideg: Társa, hogy védje az életét tüzelni kezdett, tízszer lőtt, a lap szerint 5 golyó találta el a támadót, a többi az ajtóba ment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!