Kormányhivatal: Járatainak 91 százalékán nem sűrített a közlekedési társaság

2020. december 09. 15:01

A BKK vállalta, hogy hétfőre elkészíti érdemi, formailag is megfelelő járatsűrítési tervét – szerepel a kormányhivatal közleményében.

2020. december 09. 15:01

Ma személyesen egyeztetett a Fővárosi Kormányhivatal és a BKK a járvány elleni védekezés érdekében a kormány által elvárt, de a fővárosban elmaradt érdemi járatsűrítés ügyben – adott ki közleményt a Fővárosi Kormányhivatal. Már a BKK eddig leadott adataiból is látszott, és a mai találkozón is kiderült, hogy járatainak 91 százalékán nem sűrített a közlekedési társaság – fogalmaz a dokumentum.

A Kormányhivatal megerősítette világos szakmai elvárásait, és kérte a társaság által eddig szolgáltatott járatsűrítési adatok alátámasztását. A BKK vállalta, hogy hétfőre elkészíti érdemi, formailag is megfelelő járatsűrítési tervét – fejeződik be a közlemény.

(MTI-OS)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. december 10. 08:34
Az a kormány, amelyik ilyen követelményeket támaszt, az nem ért a tömegközlekedés megszervezéséhez. Előbb-utóbb ezt az utazók többsége is megérti. Sem járműveket, sem jármű vezetőket, sem utas tájékoztatókat nem lehet csak úgy megváltoztatni. A pénzügyi háttérről nem beszélünk, mert az, feltehetően, nem biztosított, különösen a követelményt támasztó által nem.
nyugalom
2020. december 09. 16:02
Hadd hulljon a fővarosi, nem csak az otthonban az idősek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!