Kovács Zoltán: Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az uniós intézmények

2020. november 19. 14:44

Soros György költségvetési büntetéseket javasolt azon országok ellen, amelyek nem fogadtak migránsokat 2015-ben – írta az államtitkár a Twitter-oldalán.

2020. november 19. 14:44

Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az európai uniós intézmények a „Soros-terv” hatására – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön a Twitter-oldalán.

A Project Syndicate szerdán a Twitter-oldalán az Európának fel kell lépnie Magyarország és Lengyelország ellen című, Soros György jegyezte cikket megosztva azt írta, hogy Soros szerint közvetlenül fenyegeti a jogállamiságot és az Európai Unió jövőjét az, hogy Magyarország és Lengyelország megvétózta az EU hétéves költségvetését és a 750 milliárd eurós helyreállítási alapot.

Kovács Zoltán erre reagálva azt írta: „ha tudni akarjátok, hogy működik a Soros-terv”: Soros György költségvetési büntetéseket javasolt azon országok ellen, amelyek nem fogadtak migránsokat 2015-ben. Jelenleg az EU-s intézmények pénzügyi zsarolást és politikai megtorlást folytatnak – olvasható a bejegyzésben.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuverén maffiaállam
2020. november 20. 01:22
A szabályszegőket meg kell büntetni! Így a magyar kormányt is! Rendnek kell lennie!
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 19. 15:21
Felháborító, tűrhetetlen, skandallum! Hogy képzeli az EU, hogy nem ad pénzt Orbán Viktor és körének további vagyongyarapítására? Ez ellentétes az EU Alapszerződéssel és a magyar Alaptörvénnyel!
CzudarM
2020. november 19. 15:19
Hamarosan várható,hogy soros és bandája támadást indít a Forint ellen. Praktikus lenne valamiféle valutaúniót kialakítani Oroszországgal vagy Kínával!
Nehidd El
2020. november 19. 15:00
Mi van, öreg, a hálózat már nem juttatja el ugyanezt az iránymutatást a kellő fülekbe, muszáj volt a kijönni a fényre? Nem értem, hogy miért így búcsúzik valaki az árnyékvilágtól. Hát hogyan fognak ezentúl filantrópnak hazudni a szolgáid?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!