Kórházba került Böjte Csaba

2020. november 19. 14:14

A ferences szerzetesnek a hét elején lett pozitív a koronavírus tesztje.

2020. november 19. 14:14
null

Ahogy korábban a ferences szerzetes Facebook-oldalára hivatkozva mi is megírtuk, Böjte Csaba is elkapta a koronavírust. „Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül.....” – írta akkor közösségi oldalán Böjte Csaba. 

A legfrissebb hírek szerint a ferences szerzetest egy budapesti kórházba kellett szállítani. „Csaba testvért budapesti kórházba szállították… Imádkozzunk mielőbbi gyógyulásáért!” – osztotta meg a szomorú hírt oldalán Frigyesy Ágnes újságíró és fotóriporter. Hivatalos közlemény egyelőre még nem jelent meg Böjte Csaba állapotáról, ugyanakkor többek között Varga Judit is mihamarabbi felépülést kívánt a szerzetesnek. Az igazságügyi miniszter azt írta Facebook-oldalán: „A kórházba került Böjte Csaba atyának sokak közös imájával kívánunk mielőbbi teljes gyógyulást!

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2020. november 19. 23:33
Böjte Csaba egy szent ember. Csatlakozom az imádkozókhoz.
Pandaka pygmaea
2020. november 19. 21:16
Mielöbbi felépülést kívánok neki, példaértékű ahogy az árván maradtaknak szenteli/szentelte életét.
matykox
2020. november 19. 16:44
Gyors javulást és felépülést, Böjte atya! Szeretettel várunk újra közénk!
Menhetten
2020. november 19. 16:26
Miért Budapestibe? Romániában nincs kórház? ...jaaa hogy kettős állampolgár és mi fizetjük? ...ahhaaaa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!