Letette parlamenti esküjét Koncz Zsófia

2020. november 02. 14:50

A következő mintegy másfél évben a munkahelyteremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a parlamentben – húzta alá a képviselő.

2020. november 02. 14:50
null

Átvette megbízólevelét csütörtökön Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP), akit az Országgyűlés képviselőjévé választottak Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében az október 11-i időközi voksoláson.

Mint ismert, a tiszaújvárosi központú választókerületben azért kellett időközi választást tartani, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott képviselője, Koncz Ferenc (Fidesz-KDNP). A voksolást Koncz Zsófia nyerte 17 700 szavazattal, aki a megbízóvél tiszaújvárosi átadásán azt mondta: köszönöni a bizalmat minden támogatójának, a választóknak, hogy elmentek voksolni az időközi választáson. Úgy fogalmazott, hogy az egész térséget, a választókerülethez tartozó 42 település szolgálja munkájával, készül a közös feladatokra. A következő mintegy másfél évben a munkahelyteremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a parlamentben – húzta alá.

Koncz Zsófia hétfőn parlamenti esküjét is letette

Koncz Zsófia az Országgyűlés hétfői ülésén parlamenti esküjét is letette, így az Országgyűlésnek újra 199 tagja van.

(MTI)

Cikkünk frissül.

Címlapképen: Koncz Zsófia, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os számú választókerület megválasztott Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője (b), miután átvette megbízólevelét Barva Györgynétől, a választási bizottság elnökhelyettesétől Tiszaújvárosban 2020. október 29-én. Fotó: MTI/Vajda János

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2020. november 02. 18:37
Már az esküjében hazudott.
iIonah
2020. november 02. 18:10
Gratulálunk a képviselőhölgynek. Sok ilyen fiatal, értelmes, nemzeti érzelmű magyar embert szeretnénk látni a Parlamentben.
makapaka2
2020. november 02. 18:08
Gratulálok, hogy legyőzte a moslék koalíciót! Sikeres munkát kívánok!
polnemkor
2020. november 02. 18:06
Eredményes jó munkát kívánok Zsófiának, lelkiismeretes és szorgalmas embernek ismertem meg az eddig tőle látottak-hallottak alapján!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!