Jelölteknek látszó politikusokat mutat be a DK

2020. november 18. 12:13

De a pártszóvivő szerint ők csak helyi erős emberek, írja a 24.hu.

2020. november 18. 12:13

Az Európai Magyarok nevű internetes oldalon a Demokratikus Koalíció 38 különböző politikusának legyártott, ugyanilyen című újságok láthatók. A politikusok neve mellett egyéni választókerületek is szerepelnek, miközben a háttérben most is folyik a tárgyalás a 106 közös ellenzéki jelöltről, de eredmény még nincs – számol be a 24.hu.

A Demokratikus Koalíció ehhez képest mintha bemutatott volna néhány jelöltet – köztük Kálmán Olgát – az egyéni választókörzetek harmadában. A portálnak Barkóczi Balázs, a DK szóvivője azt mondta, ezek olyan helyi erős DK-s emberek, akik helyben aktívak vagy ott laknak, nem mindenki lesz jelölt közülük az adott egyéni választókerületben. Majd hozzátette, hogy a DK a teljes ellenzéki összefogásban és az előválasztásban hisz. Ugyanakkor nem egy térség szerepel a nevük mellé írva, hanem kifejezetten egy választókörzet.

Ráadásul több olyan választókerület is feltűnik a sorban, ahol MSZP-s aktív politikusok nyertek korábban. Vas megye első körzetét például nemcsak Czeglédy Csaba nézte ki magának, hanem az LMP-s Ungár Péter is.

(24.hu)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csemigabi
2020. november 19. 10:37
Az előválasztáson ki szavazhat? Bárki? Vagy csak az ellenzéki szavazók? Azt hogyan szűrik ki? Az lmpnek párbeszédnek mszpnek jobbiknak nincs esélye egy ilyen előválasztáson, a dékás öregek és a momentumos fiatalok szavazatai mérkőznek meg egymással az egyéni jelöltségekért, ahogy a miniszterelnök jelöltségért is. Tehát aki az ellenzékre szavaz, az mindenképp Dobrev Klárát, vagy valakit akit még nem neveztek meg a Momentumból, juttat a kormányfői székbe, ellenzéki győzelem esetén.
hátakkor
2020. november 18. 18:21
Jákob a Dobrev listán
2020. november 18. 16:16
Figyeljék meg,mennyire futtatják mostanában Zacher Gábort! Szerintem ő a mentoruk ezeknek.
tevevanegypupu
2020. november 18. 14:33
Aki a DK-hoz csatlakozik csak aljas gazember lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!