Hadházy a magyar-izlandi meccsről: rasszizmus, korrupció, egészségügy

2020. november 13. 19:16

Megszólalt az Eb-kijutás után a független országgyűlési képviselő.

2020. november 13. 19:16
null

Csütörtökön katarktikus küzdelemben, hátrányból fordítva nyert, és jutott ki a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott. A sikerről számos politikus megemlékezett, Orbán Viktortól Karácsony Gergelyig ér a sor.

Péntek délután billlentyűzetet ragadott a volt LMP-s, újabban a Momentummal hírbe hozott országgyűlési képviselő, aki közösségi oldalán megköszönte az egyenlítő gólt szerző Loic Negonak, hogy „a kormány által mesterségesen gerjesztett idegengyűlölet és rasszizmus nem tántorította el attól, hogy Magyarországot válassza hazájául”.

Hadházy azért is hálás, hogy „egy röpke pillanatra sokan elfelejthették a gyalázatos kórházi viszonyokat, a járványkezelésnek hívott káoszt, az Európában példátlan korrupciót, a szétesett oktatást és az ezeket elhazudó propagandagépezetet!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. november 16. 19:53
Ezeket a kaputelefonról, meg napelemes számológépről bevitt karaktereket nem lehet idézni, de amúgy felesleges is, mi genny bugyoghat ennek az embernek a szíve helyén, mikor egy ilyen alkalommal is csak az elmebetegségének a tárgyáról tud nyökögni?
syphax
2020. november 15. 18:18
Milyen RÜCSKÖS-RAGYÁS POFÁJA VAN ENNEK A HADHÁZY-NAK. HELYÉBE ÉN AZ ORROMAT BÉDUGNÁM A SAJÁT SEGGEMME CSAK HOGY NE LÁTSZÓDJÉK....MÁRMINT AZ ARCÁN A SOK-SOK TYÚKSEGG.
iIonah
2020. november 14. 20:26
Ez a Hasházy is úgy váltogatja a pártjait, mint más a zokniját.
Tatulus
2020. november 14. 17:45
Lukas Zoknis megint böfögött egyet! Mi meg hányunk tőle! A Mandi kímélhetne már bennünket ettől a féregtől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!