Utolsó fázisába lépett a vásárhelyi villamos-vasút

2020. október 16. 08:21

Videó a Vásárhely 1-es villamosról, az első elkészült, hódmezővásárhelyi villamos-vasútról.

2020. október 16. 08:21
null

Közösségi oldalán megosztott vidójában Lázár János elmondta: Hódmezővásárhelyen az utolsó fázisába lépett a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő villamos-vasút kiépítése.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. október 16. 16:24
Tippem az itt fanyalgó ballibsiknek. NE HASZNÁLJÁK! Amúgy már értem, a ballibsi kormányok, önkormányzatok, főváros miért nem épít. Ha adót emel, megszorít, azt a proli pár hónap után elfelejti, sőt azt hiszik, az előző fideszes vetette ki. Ha építenek, az megmarad a pronyó naponta megy el mellette, használja és fanyalog, minek ez, drága. Ha viszont ellopják, az titokban marad, ha mégis kiderül, a pronyónak szinte a szájába adják, Orbánék lopnak és a buta pronyónak fel sem tűnik, ha a fideszesek lopnak, miért van olyan hatalmas minőségi különbség a kormányok gazdálkodása között, vagy akár pld. a XVI, XVII és a ballibsi vezetésű kerületek között. Nem merül fel benne, ha Orbánék állandóan építkeznek, hogy tudják kifizetni e mellett az önkormányzatok adósságát, csökkenteni az államadósságot, komoly családtámogatási rendszert kiépíteni, miközben a ballibsik áremelések, megszorítások mellett is rendesen eladósodnak.
toef36
2020. október 16. 15:28
Lám, Lázár János cselekszik, miközben Márki-Zay csak pofázik...
Secnir
2020. október 16. 11:01
szeged és vásárhely között 6, talán 8 kilométer a távolság. a 47-es úton busszal/autóval tíz perc, ha sokat mondok. van buszjárat is, közvetlenül, 15 perces sűrűséggel, a menetideje valami 30 perc. csak jelzem, a vasút most is átmegy szegedről vásárhelyre, de félig párhuzamosan kiépítik a villamosvonalat is. több helyen csak egy nyomvonalon. időnként meg felmegy majd a jelenlegi vasút nyomvonalára, majd lejön onnan. itt-ott eltolják majd a vasútállomásokat, kiépítenek 10km új vasúti vonalat, meg feltúrják szegedet és vásárhelyet is, megszüntetve ezt-azt, ami nem illik a képbe. ha kell, akkor meg ráterelik a jelenlegi szegedi villamosvonalra. ez kell, mint egy falat kenyér b+. 2021-ben kezdik majd az építkezést, de az első szerelvény már legördült. /facepalm
MayorAnna
2020. október 16. 10:22
Ennyi idő alatt Hitler megépítette az autobahn hálózatot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!