Tuzson Bence is elkapta a koronavírust

2020. október 09. 11:31

Az államtitkár tünetei enyhék, jelenleg otthonról dolgozik.

2020. október 09. 11:31
null

A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára Facebook-oldalán közölte a hírt. Tuzson Bence azt írta: „ezúton szeretném megerősíteni a sajtóban megjelent hírt: a hétfőn elvégzett koronavírus tesztem pozitív lett. A járványügyi protokollnak megfelelően azonnal karanténba vonultam, és értesítettem azokat, akikkel az elmúlt napokban kapcsolatba kerültem”.

Az államtitkár hozzátette, hogy a környezete és családja nem fertőződött meg és az ő tünetei is enyhék. „Úgy tűnik, hogy a környezetemben senki sem kapta el a betegséget, a családom is jól van. A tüneteim enyhék, jelenleg itthonról dolgozom tovább, a személyes találkozókat áthelyeztük az online térbe” – fogalmazott.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. október 09. 15:54
Gyógyulást!
Menhetten
2020. október 09. 15:46
Idézve a klasszikus sufnijogász Bencét "Egyenlők vagyunk ugyan, de nem vagyunk azonosak", aki arra figyelmeztetett: ha ezt a két fogalmat elkezdik összekeverni, akkor a nő szerepe összekeveredik a férfi szereppel, az pedig szétveri a családot, nem születnek meg ennek következtében a gyerekek, és válságba kerül a társadalom." Tény, hogy vannak olyanok, akik magukat nem binárisnak , aki sem férfiként, sem nőként nem határozza meg magát, de ez nem egy olyan, az egész világot a pusztulás szélére sodró trend, amitől a Tuzson Bencéknek aggódnia kellene. Felhívnám a figyelmet egy - Tuzsonnál sokkal okosabb ember - véleményére (az illetőt úgy hívták, hogy Karinthy Frigyes) - Ő azt mondta, hogy a két nem között soha nem lesz egyetértés, mert mindkettő mást akar. A férfi a nőt, a nő a férfit.
holder
2020. október 09. 14:24
Tuzson miért nem hozta ezt már tegnap nyilvánosságra, mielőtt a budapestkornyeke.hu negírta ? A magyar embereknek nem a sajtóból kellene megtudniuk, hogy egy kormánytag fertőzött.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. október 09. 13:34
Mihamarabbi jobbulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!