Titkos szavazással döntenek ma a Kúria új vezetőjéről

2020. október 19. 06:53

Az Országgyűlés megválaszthatja Varga Zsolt Andrást.

2020. október 19. 06:53

A parlament aktuális kéthetes ülése 13 órakor három, a közelmúltban elhunyt egykori képviselőre: Mandur Lászlóra (MSZP), Szili Sándorra (MSZP) és Tarnóczky Attilára (MDF) történő emlékezéssel kezdődik. Ezután a magyar-bolgár barátság napjáról lesz szó, majd napirend előtti felszólalások hangzanak el.    

Az Országgyűlés első döntésével egyes vagyonkezelő alapítványokról és az azoknak történő vagyonjuttatásról határoz, ami után a Kúria elnökének választhatja Varga Zsolt Andrást, aki a kétharmados támogatás megszerzése esetén le is teheti esküjét. A képviselők ezúttal is két órában tehetnek fel azonnali kérdéseket a kormány tagjainak. A parlament kedden és szerdán folytatja ülését, amely jövő hétfőn ér véget.

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. október 19. 10:55
" Megintcsak szarrá verjük a liberalbolsevista genderista ultraliberalis ellenzéket" Egy egyszerű kormánypárti üzenete! ... nyihahahahehehuhuha..
llnnhegyi
2020. október 19. 10:53
" Megintcsak szarrá verjük a liberalbolsevista genderista ultraliberalis ellenzéket" Egy egyszerű kormánypárti üzenete! ... nyihahahahehehuhuha..
Szuverén maffiaállam
2020. október 19. 09:19
A bírák is kapnak a nyakukba egy gépesített lövészt ajándékba Vittoriótól.
matykox
2020. október 19. 09:07
Az antidemokratikus, diktatórikus titkos szavazás helyett: meg kellene kérdezni valamelyik hálózati szolgát, hogy Gé SZorosz mit és kit kívánna Kúriai Elnöknek. Ahogy azt az igazi, értékes, európai, rendkívül kulturált networkráciákban teszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!