Szalagokkal tekerték körbe az államalapító szobrát, így álltak ki az SZFE mellett a Szent István Gimnázium tanárai

2020. október 22. 10:19

Azóta törölték közleményüket.

2020. október 22. 10:19
null

A zuglói oktatási intézmény pedagógusai piros-fehér szalaggal tekerték körbe az államalapító király szobrát, majd a közösségi oldalukon közölt bejegyzés tanúsága szerint nyíltan kiálltak a színművészetis tiltakozásban részt vevő tanárok és diákok mellett. Az  eseményeket a Pesti Srácok.hu cikke alappján rekonstruáljuk, ugyanis a tiltakozó bejegyzést azóta törölték a gimnázium oldaláról.

„Mi, a Szent István Gimnázium alulírott tanárai a bátorságnak és tisztességnek kijáró tisztelettel figyeljük a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjainak és oktatóinak kiállását, mellyel intézményük autonómiáját védelmezik. Tesszük ezt azért is, mert ami most az SZFE-vel – és a kultúra több más területén – történik, régóta tartó folyamat a közoktatásban is, és eddig a saját ügyünkben nem tudtunk ilyen egységesen és határozottan összefogni” – ez volt a közlemény, amelyet 28 pedagógus szignált.

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. október 23. 15:56
Szalagokkal tekerték körbe az államalapító szobrát, így álltak ki az SZFE mellett a Szent István Gimnázium tanárai" bugrisék...
catalina9
2020. október 23. 15:54
Szalagokkal tekerték körbe az államalapító szobrát, így álltak ki az SZFE mellett a Szent István Gimnázium tanárai" nahát, itt vannak Pukli kesztyűbábjai, a volt kockásingesek másolatai. találóan mondta annó Klinghammer, ezekből hiányzik az éthosz... szerintem meg, megvan bennük a tahóság..
Porkoláb Zsuzsa
2020. október 22. 18:42
Kellene egy jó református iskolát alapítani ehelyett a szörnyszülöttek által iskolának mondott, de inkább csak elvetemült gondolatátvitel történhet, ott, hol ők az urak. Mert hiány van pedagógusból és az egyház se veszi észre, pedagógusok által elzüllesztett gyerekeink mennek gallyra, velünk egybe. Oda bízzuk lelküket, rájuk felnéznénk, de nincs kire. Ezek nem padagógusok, hanem nemzetünk kártevői, lezüllesztői. EGYHÁZAK, HOL VAGYTOK? A PÉNZT FELVESZITEK, A KIVILÁGÍTÁSBA BELE SE FOGTOK? Kitől várod jó népem, hogy jó útra térít??? Ne züllj el jó magyar hazám!
rókabácsi
2020. október 22. 17:04
ütődöttek bandája!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!