Medve szaladgált Miskolc utcáin

2020. október 19. 08:20

Medvét észleltek a Miskolci Önkormányzati Rendészet kamerái vasárnap hajnalban.

2020. október 19. 08:20
null

A minap.hu már szerda este beszámolt arról, hogy medvenyomokra figyeltek fel Lyukóvölgyben, az egyik kerítésen pedig az állat bundájából származó szőrcsomókat is találtak. Vasárnap hajnalban már az Újgyőri piac környékén észlelték a medvét – írta meg a minap.hu.

Az állat 0:38-kor tűnt fel a Testvériség utcán, majd a villamossíneken haladt a város felé, később visszafordult a Torontáli utcára, majd 0:49-kor az Őzugró utca felé haladva eltűnt a kamera látószögéből. A rendészek értesítették a rendőrséget, Miskolc Önkormányzata pedig haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, valamint a Vadaspark szakembereivel – közölte a polgármesteri hivatal vasárnap délelőtt. Íme a Facebookra felkerült felvétel:

Kép forrása: A Miskolci Önkormányzati Rendészet térfigyelő kamerájának felvétele

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. október 20. 06:01
Úgy láccik ez a medve itten Miskóciába ojjan, mint a Lochness-i Szörny Skóciában. Időnként "föltűnik" oszt' utánna odébb áll.....Kell valamivel BIZSERGETNI A FÉLELEMRE ÉHES "ÁMBÖRÖK" ALSÓ PERIFÉRIÁJÁT..... BÉCSAPÓDIK EGY ASZTEROIDA, GYÜN EGY MACKÓ, DRÁGÁBB LESZ A TÖK...SATÖBBI SATÖBBI....
elfújta az ellenszél
2020. október 19. 15:01
Néger még nem sok van arrafelé, de megjelent a barna maci. Csak nehogy a rendőri erőszak áldozatává váljon
bispora
2020. október 19. 11:26
Lyukóvölgy? Kezdem félteni a szőrös tappancsost...
Mandarin.
2020. október 19. 10:59
Csak eltévedt szegény medve, nem talált Miskolcon egy rendőrt sem aki útba igazította volna az erdő felé. Szerencsére éjjel érkezett a szőrös látogató, így nem okozott riadalmat, az emberek többsége mély álomban aludt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!