Hadházy: Bizonyítani tudom az állításomat

2020. október 14. 08:18

A független parlamenti képviselő kijelentette, az ellenzéki pártvezetőknek tudniuk kellett a Bíróval kapcsolatos jelzéseiről.

2020. október 14. 08:18
null

Hadházy Ákos azt mondta, bizonyítani tudja, hogy az ellenzéki pártok vezetőinek értesülniük kellett az ő jelzéseiről, amelyet a szerencsi időközi parlamenti választás összellenzéki jelöltjének, Bíró Lászlónak a korrupciógyanús ügyéről tett. A független parlamenti képviselő az ATV Egyenes beszédében kijelentette, a pártvezetők mai közleménye és nyilatkozataik azt jelentik, hogy nem teljesen fogták ezt fel és néztek utána részleteknek.

A videóban az inkriminált rész 8.30-kor kezdődik.

(Atv)

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. október 14. 14:00
Bizonyítsa de, ha nem megy akkor törvény előtt kell felelnie!
Rocktoberi
2020. október 14. 13:22
Jó a műsor. Majdnem mindegy, hogy ez a csúszómászó hazudik e vagy a moslékkoalíció pártelnökei. Utóbbi persze jobb lenne.
Rocktoberi
2020. október 14. 13:15
Könnyű lenne bizonyítani. Csak be kell mutatnia az elküldött e-mail-eket.
harcimarci
2020. október 14. 12:22
Ne csak a levegőbe beszélj, Ákos. Elő azzal a hangfelvétellel... Ja, hogy azt mégse... A "makulátlan erkölcsűek" nyílt színen, a média nyilvánosságán keresztül zsarolják meg fenyegetik egymást. Baloldalon semmi sem változott a Fletó féle "én tudom, külföldről honnan jön a pénz az mszp-hez" meg a Megyó féle " szdsz tele van korrupciós ügyekkel " óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!