A DK-s polgármester Karácsony Gergelyt támadja

2020. október 19. 12:30

A bicikliutakon nyitott új frontot Szaniszló Sándor.

2020. október 19. 12:30
null

Ellenzi a 18. kerületiek meghatározó többsége az Üllői úton és Nagykörúton kialakított, a gépjárműforgalmat jelentősen akadályozó kerékpársávokat, írja a Facebook-oldalán Szaniszló Sándor polgármester. A szocialistából DK-ssá lett városvezető szerint a Publicus által végzett, 1000 kerületi véleményét tükröző összegzés szerint a külső kerületekben élők vesztesei a sávszűkítési döntésnek.

Ezért Szaniszló a 18. kerület polgármestereként tárgyalást kezdeményez a fővárossal az aránytalan hátrány megszüntetése, vagy egy elfogadható mértékű, közlekedési kompenzációs csomag kidolgozása érdekében. S arra kéri a lakókat, hogy írják meg, milyen ellentételezést kérjenek Karácsony Gergelyéktől.

Arra nem ad választ a polgármester, hogy a mennyiben zavarják a jó messze lévő 18. kerületet ezek a biciklisávok, de sokak véleménye szerint egyszerűen arról van szó, hogy a fővárosban dominanciára törekvő Gyurcsány-párt, ahol csak tudja, támadja Karácsonyékat.

(Facebook-Mandiner)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominium Magna Hungaria
2020. október 20. 12:13
Ámos 3:3 Vajon járnak-e ketten együtt, ha nem egyeztek meg egymással?
EMM195
2020. október 20. 09:52
"Arra nem ad választ a polgármester, hogy a mennyiben zavarják a jó messze lévő 18. kerületet ezek a biciklisávok, de sokak véleménye szerint egyszerűen arról van szó, hogy a fővárosban dominanciára törekvő Gyurcsány-párt, ahol csak tudja, támadja Karácsonyékat." Ez a szokásosan értelmetlen, helyesírás-hibás Mandineres cikk nem érti, mi köze a XVIII kerületnek a biciklisávokhoz? Nem tudja, hogy az Üllői út a kerülten halad át és sokan próbálnak szökdösni? És az a fránya Üllői út még a Nagykörutat is eléri. Hát így.
rókabácsi
2020. október 19. 19:47
nem ő találta ki! feri utasítása!
nempolitizálok
2020. október 19. 15:54
Ez azért fura, mert nem Karácsony a főnök, hanem Gyurcsány. Karácsony egy nulla, hiszen kizárólag Gyurcsányék párttámogatása van mögötte, a Párbeszéd papíron létezik, a közgyűlés többségében DK és MSZP. Karácsony, bár nem tűnik túl értelmesnek, de rá fog jönni, a szolgálati autó és a magas fizu valójában csak kellék, aláíróembernek alkalmazzák, de a pofozóember szerepe is az övé. Az összes korrupciós balhét is ő fogja elvinni hiszen ő írta alá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!