Zajvédőfallal büszkélkedik Karácsony Gergely

2020. szeptember 23. 13:59

Annak ellenére, hogy a fejlesztést a Tarlós-féle vezetés készítette elő.

2020. szeptember 23. 13:59
null

A főpolgármester Facebookon osztotta meg a BKK videóját. Az átadáson kifejtette, hogy a XV. kerület „vesztese volt Tarlós István kilenc évének”, és hogy baloldali szövetségeseivel ők törlesztik „azt az adósságot, amellyel a főváros vezetése tartozik a kerületieknek” – írja a Magyar Nemzet. 

Lehoczki Ádám, a XV. kerületi Fidesz frakcióvezetője elmondta a lapnak, hogy a fejlesztés érdemi része Tarlós István főpolgármesterségének idejére esett, a forrásokat pedig a 2019-es fővárosi költségvetésből biztosítottak rá. Hozzátette: Karácsony Gergely és Rákospalota DK-s polgármestere, Németh Angéla sem támogatta annak idején a fejlesztést.

Szeneczey Balázs, korábbi főpolgármester-helyettes a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta a beruházás részleteit illetően, hogy a közbeszerzési eljárás 2019 végén lezárult, így az előkészítő munkát gyakorlatilag teljes egészében a Tarlós-féle vezetés kivitelezte.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2020. szeptember 25. 23:52
Micsoda stílusos lopás. Erre még Nelson Mengele is elégedetten csettintene ha megérhette volna.
írmag
2020. szeptember 24. 11:41
Ilyen zajosak a mostani kerékpárok?
nemecsekerno_007
2020. szeptember 23. 20:55
Márki-Zay-védő fal kéne.
certus
2020. szeptember 23. 17:32
Mi a manónak mond ez olyanokat, amikkel ennyire könnyű lebuktatni hogy nem igaz? Eleve nem kellene vetíteni, de még ügyetlen is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!