A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szijjártó: Új szövetség jött létre Málta és Magyarország között

2020. szeptember 09. 12:14

Egyetértés van köztük a migrációról is, állítja a magyar külügyminiszter.

2020. szeptember 09. 12:14

Új szövetség jött létre Magyarország és Málta között, hiszen az Európai Unió előtt álló dilemmákat és kérdéseket abszolút hasonlóan ítéli meg a két ország, és egyetértés van köztük a migráció tekintetében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Vallettában az Evarist Bartolo máltai kül- és uniósügyi miniszterrel folytatott tárgyalások utáni sajtótájékoztatón.

„Egyetértünk abban, hogy a migrációt nem menedzselni kell, hanem megállítani, különös tekintettel arra, hogy a koronavírus nyomán előállt világjárvány új veszélyeket hozott itt is (Máltán)” – mondta a tárcavezető. Felhívta a figyelmet arra, hogy a migráció eddig alapvetően biztonsági és kulturális kockázatot jelentett, de a járvány megjelenésével "elképesztő" egészségügyi kockázatot is.

(MTI)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 09. 15:40
Hogyne,Robokuty,ahová beteszed a lábad, ott rögtön belénk szeretnek...:)
balbako_
2020. szeptember 09. 15:22
Eggyel több ország áll mellénk?
Dominium Magna Hungaria
2020. szeptember 09. 14:27
Tudtátok, hogy Szijjártó Pétert 109 országból kitiltották? Magyarul nincs semmi infó róla, de ha beírjátok a Google-ba a következőt: "expelled from 109 country", akkor bőségesen találtok róla információt. Gondoljatok bele, ki alkalmazna egy olyan embert, akit 109 munkahelyről küldtek el?
békalepcse
2020. szeptember 09. 13:01
Málta a nyégyszázezres lakosságával is tényező, főleg úgy hogy náluk sokkal gyorsabban menne a lakosságcsere, bevándoroltatás útján. Nagyon tetteszett nekem Málta, de nem költöznék oda. Nagyon sok Magyar él Máltán, aki nem tudná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról