Palkovics: További támogatásokra számíthatnak az elektromos járművek vásárlói

2020. szeptember 10. 12:28

Az erre legutóbb meghirdetett ötmilliárd forintos keret alig negyed óra alatt kimerült, ezért további 800 millió forinttal kiegészítették.

2020. szeptember 10. 12:28
null

Rövid idő alatt kimerült az elektromos járművek vásárlásának támogatására szánt ötmilliárd forintos keret, ezért a tervek szerint folytatódik a támogatási program – közölte az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

Palkovics László az MAN és a Porsche Hungária mobilitási konferenciáján beszélt arról, hogy a kormány az elektromobilitás és az alternatív megoldások terén alkalmazott ösztönzőinek egyike az elektromos meghajtású járművek vásárlását támogató program. Az erre legutóbb meghirdetett ötmilliárd forintos keret alig negyed óra alatt kimerült, ezért további 800 millió forinttal kiegészítették, de az igényeket látva újabb hasonló támogatási programot is terveznek.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2020. szeptember 13. 20:18
Kidobott pénz. És tényleg gazdagokat támogat, a kínai bányacégeket.
Jack Reynor
2020. szeptember 10. 22:46
Ez nem jó. Kidobott adópénz. Támadom miatta a kormányt.
Pál Pusztai
2020. szeptember 10. 16:42
Elég buta ez a kormány. Sztm egy fillért sem kellene adni e- autókra. Annál többet e- buszokra. Akinek van 5-7 millió önereje az vagy spóroljon még egy kicsit vagy vegyen egy kisfogyasztású benzinest vagy gázost. Az e- autók is igen környezet szennyezők csak van egy nagy előnyük,hogy nem a városban okádják a co-t
nyugatiszél
2020. szeptember 10. 15:29
Elektromos rásegítéses kerékpár megint kimaradt a támogatott körből. Nehogy már ne borítsák el a városainkat a tonnás fémdobozok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!