Karanténba került a Szeged férfi kézilabdacsapata

2020. szeptember 14. 16:18

A csapat honlapjának hétfői beszámolója szerint a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak teszteléséről a klub gondoskodik.

2020. szeptember 14. 16:18

Hatósági karanténba került a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának valamennyi játékosa, a szakmai stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak egy, „a klub szűkebb környezetébe tartozó személy” pozitív koronavírus-tesztje miatt. Mindez kétségessé tette a MOL-Pick Szeged – Paris Saint-Germain mérkőzés megrendezését, amely csütörtökön lenne a csongrádi megyeszékhelyen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A csapat honlapjának hétfői beszámolója szerint

a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak teszteléséről a klub gondoskodik.

A történtek miatt a felnőtt keret edzéseit és egyéb hivatalos eseményeit felfüggesztették. A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetséget, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprém-Felsőörs csapatait, valamint az európai szövetség illetékes szerveit is értesítette a szegedi klub, amely folyamatosan kapcsolatban van a járványügyi hatóságokkal.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2020. szeptember 15. 01:53
'a tesztelésekből kiderült, hogy a gyerekek kétharmada és az osztályfőnök is fertőzött lett' - höhöhö ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!