Karácsony embere nem a magyaroknak, hanem a román liberálisoknak örül

2020. szeptember 28. 10:32

Jávor Benedek úgy véli, Nicusor Dan programja nagyban hasonlít Karácsony tavaly őszi választási programjához.

2020. szeptember 28. 10:32
null

A román önkormányzati választáson az előzetes eredmények alapján Bukarestet Nicusor Dan, a progresszív, antikorrupciós bázisról induló USR-PLUS jelöltje nyerte, a jobbközép PNL támogatásával – írja Facebook-oldalán Jávor Benedek. A főváros brüsszeli képviselője a posztjában nem a magyarok sikerének örül, hanem azt emeli ki, hogy a régióban folytatódik a nagyvárosok vezette progresszív, Európa-párti fordulat. Jávor úgy véli, Nicusor Dan programja nagyban hasonlít Karácsony Gergely tavaly őszi választási programjához, és Bukarest ezzel a V4 fővárosok alapította Szabad Városok Szövetségének fontos partnere lehet.

A romániai önkormányzati választások magyar érdekeltségű eredményeit, sikereit nem kommentálta az oldalán Jávor.

(Facebook – Mandiner)

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. szeptember 29. 16:40
Ingyenélő Brüsszelben a mi pénzükön. Durva korrupció, hogy Kamugeri fizeti neki a nagy összegeket semmiért (vagy minimum a magyarokkal szembeni gyűlölködéséért), csak azért mert a haverja.
Rockpapa
2020. szeptember 28. 22:17
Egy tipikus testidegen liberális görény.Mit keresnek ezek még ebben az országban?
kaltran
2020. szeptember 28. 20:33
Sajnos lehetséges, hogy a nagyvárosok fogják meghatározni mi lesz a világgal a jövőben. Viszont az is biztos, hogy a normális emberek tömegei elfelé fognak menekülni ezekből a nagyvárosokból. Lesz az egyesült világvárosok horror pókhálója és köztük a szabad területek laza lánca. Sajnos nincs menekvés, még ez is jó lesz, ha lesz. Az ocsmány szenny úgy néz ki, megállíthatatlan.
rókabácsi
2020. szeptember 28. 15:32
még a feje is szubkultúrha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!