Medvét láttak a Normafán?

2020. július 10. 14:28

Arra kérik a kirándulókat, hogy ha medve jelenlétére utaló jeleket látnak, azonnal jelentsék be.

2020. július 10. 14:28
null

A Hegyvidéki önkormányzat honlapján hozták le a közleményt, amelyben arról tájékoztattak, hogy egy lakossági bejelentés érkezett a Pilisi Parkerdő Zrt.-hez, miszerint csütörtök este a Jánoshegyi és Tündérhegyi utak elágazásánál egy medvét és annak bocsát látták az erdőbe bemenni. 

A szakemberek szerint kevés az esély arra, hogy a bejelentő valóban medvét látott, de mivel ez teljes mértékben nem zárható ki, ezért arra kérik a környék lakosságát és a kirándulókat, hogy ha medve jelenlétére utaló jeleket látnak, jelentsék be a 06 20 499-1111 telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

(Képünk illusztráció, fotó: MTI/Mónus Márton)

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 14. 15:12
"..Medvét láttak a Normafán.." ÉN MEG TANÁÁÁKOCCTAM A ROTTENBILLER UCCÁBAN EGY RINOCÉROSSZAL.....ÁTMENT A PIROSON A HÜJÉJE, OSZT' MÉG MASZKOT SEM VISELT.EGÉSZEN A BAROSS TÉRIG FIXIROZTAM, DE OTTAN ELVESZTETTEM SZEMELŐL...EGY NAGY CEKKREBEN ZSENGE IDEI TÖKÖT CEPELT....GYANÚTLANÚL....
békalepcse
2020. július 10. 18:03
Akit érdekel a hagymás hús receptje. A disznó húst pörköltnek megfelelően megtisztítjuk felkockázzuk. Oda rakjuk főni, fél órát fedő nélkül, aztán lefedjük és aláöntünk mindig elég vizet, amig negpuhul. Puhulás után sót borsot fűszerkönényt és kevés majorannával fűszerezzük és amennyi a hús,pont annyi hagymát nagykockára vágva belerakunk. A hagymát üvegesre párojuk, megvárjuk míg megédesedik benne. Jó étvágyat hozzá.
Megtalálta
2020. július 10. 17:31
Be kellene idomítani, hogy csak liberálisokat egyen.
fonak
2020. július 10. 17:07
Vaddisznók lehettek azok inkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!