Forgalomkorlátozás lesz szombattól a Nyugati térnél

2020. július 29. 20:06

Ideiglenes buszmegálló épül és elkezdődik a „felvonulási terület” kialakítása.

2020. július 29. 20:06
null

A 3-as metró felújítása miatt forgalomkorlátozás lesz szombattól a Nyugati térnél – közölte a BKV szerdán az MTI-vel. A Nyugati pályaudvari metróállomás rekonstrukciójához kapcsolódóan szombattól augusztus 16-ig a gyalogos- és a közúti forgalmat érintő előkészületi munkálatokat végeznek, ideiglenes buszmegálló épül és elkezdődik a „felvonulási terület” kialakítása – olvasható a közleményben.

Azt írták, a hétvégére a Nyugati téren ideiglenes parkolási tilalom lép életbe, a közösségi közlekedést nem érinti a változás. Hétfőtől a metrófelújítás befejezéséig korlátozzák a parkolást a Nyugati téren. Szombattól augusztus 16-ig helyenként a betonszegélyek süllyesztése akadályozhatja a gyalogos közlekedést – közölte a BKV.

(MTI)

Fotó: A Nyugati pályaudvar esti díszkivilágításban a Nyugati téren 2017. december 2-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2020. július 30. 16:20
Ez hülye! A Ferenciek tere, Arany J. u. után majd a Nyugatinál sem lehet megállnia, a metrónak? Az egyik kijáratot már több hete lezárták. A gyalogos forgalom korlátozva lesz. Megint egy "szuperul" átgondolt felújítási terv!!! Aki ott dolgozik, az oldja meg, igaz?
atila68
2020. július 30. 11:18
Esetleg a felüljárót is lezárhatná karácsony Géza személyesen, hogy'aszongya "meglátjuk mi lesz"!
balbako_
2020. július 30. 05:38
És nem kéne oda még felfesteni plusz kerékpársávokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!