Fidesz: A szocialisták elvettek egy havi bért a szociális dolgozóktól

2020. július 11. 15:20

A baloldal kormányzása alatt teljes létbizonytalanságban tartotta a szociális dolgozókat – írta a párt közleményében.

2020. július 11. 15:20

A szocialisták elvettek egy havi bért a szociális dolgozóktól – írta közleményében szombaton a Fidesz, arra reagálva, hogy Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke a szociális ágazatban dolgozók munkájának elismerését szorgalmazta szombati, online sajtótájékoztatóján.

A baloldal kormányzása alatt teljes létbizonytalanságban tartotta a szociális dolgozókat, évekre befagyasztották a bérüket és még el is vettek tőlük egy havi bért – írták, kiemelve, hogy 2010 óta több mint duplájára emelkedett a szociális dolgozók átlagbére és a kormány célja, hogy a béremelések folytatódjanak.

(MTI)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 12. 09:16
...és tíz éve nem tudta visszaadni a fidesz...:) :) :)
LAW AND ORDER
2020. július 11. 21:36
14%-os emelés után még van pofájuk lázítani, feszültséget kelteni. Teljesen hiteltelenek, nem hallgatnak rájuk az egyre jobban megbecsült, biztonságban élő, kiszámítható életpályán előrehaladó dolgozók.
péterx
2020. július 11. 21:08
Korózs inkább takarodjon a közéletből, ahelyett, hogy a korábbi szoci/ális/ fosztogatóból most demagóg követelővé vedlene.
jánosbácsi
2020. július 11. 19:15
Úgy senkisem tud hazudni mint a Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!