Illegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják Miskolc jobbikos képviselőjét

2020. június 19. 12:42

A képviselőt rendszáma alapján azonosították be.

2020. június 19. 12:42

„Illegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják Miskolc jobbikos képviselőjét. Fényképek tanúsága szerint ugyanis Badány Lajos, a »Velünk a Város« önkormányzati képviselője két hete Mályi külterületén egy útszéli bozótosba dobott ki zöldhulladékot, annak ellenére, hogy több tábla is jelzi, hogy ez tilos. A politikus a helyi polgárőr egyesület vezetője szerint megígérte, hogy másnap elviszi a szemetet, de a zsákok a mai napig ott vannak” – közölte a Hír TV.

Címlapkép: Facebook

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2020. június 19. 19:44
Mert a Miskolciak megérdemlik a hulladékot.
Mich
2020. június 19. 16:01
A Jobbik maga illegális hulladék!
néhai Ch.Pilot
2020. június 19. 15:53
A Segglik (ex-Jobbik) maga egy hulladéklerakó, bár egyelőre még legális... :-D
kbs_real
2020. június 19. 15:39
Tetszenek figyelni? Azonnal megjelent a kommandó, és ezerrel terel. Van itt minden: Illatos út, kórházlátogatás... Csak a témáról ne kelljen beszélni. (Megjegyzem, tulajdonképpen együttérzek velük, nem könnyű nekik. Három éve még bőszen szidhatták a Jobbikot bármiért, most meg az ilyen védhetetlen ügyekben is védeniük kell.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!