Aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk a csenyétei mentősök mellett

2020. június 20. 11:01

A petíciót interneten keresztül lehet aláírni.

2020. június 20. 11:01

Amint arról mi is beszámoltunk, rabosították a csenyétei mentősöket. Mint ismeretes, egy beteg  férfihoz hívtak mentőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei faluba még januárban, de a mentőautó nem bent be a településre, amíg nem érkezett meg a rendőri biztosítás. Azt mondták, azért volt erre szükség, mert munkatársaikat telefonon megfenyegették. Az ügy mellett a Mi Hazánk sem ment el szó nélkül. Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese közleményt adott ki amelyben felháborítónak nevezi, hogy azokat a mentőket rabosították, akik az életveszélyes fenyegetés ellenére is kiérkeztek a helyszínre Csenyétén, és a rendőrség csatlakozása után meg is kísérelték ellátni a beteget. Közölte, online aláírásgyűjtést indítanak a mentősök mellett.

„Döbbenetesnek tartjuk, hogy még őket rabosítják, akik így is óriási kockázatot vállaltak azért, hogy hivatásukat gyakorolják, feladatukat ellássák. Gyöngyöspata és a Deák téri gyilkosságra szervezett megemlékezésünk után rövid időn belül harmadszor születik olyan döntés a bíróság vagy a rendőrség részéről, ami nyilvánvalóan szembemegy az emberek igazságérzetével, így ez az eset is jogalkotásért kiált. Ki kell továbbá azt is mondanunk, hogy megfenyegetni állami dolgozókat, legyen szó tanárokról vagy mentőkről, az nem eltérő kultúra, hanem kulturálatlanság, ami megengedhetetlen” – írja a független országgyűlési képviselő.

„A petíciót a mihazank.hu/peticio oldalon lehet aláírni, amelynek támogatására kérünk minden józan gondolkodású honfitársunkat” – zárja közleményét Dúró.

(MTI-OS)

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. június 25. 13:57
Valami elképesztő nagy baj van a bíróságokkal. Alapvetően szabálykövető vagyok, de amikor ilyeneket csinálnak megrendül a bizalmam az egészben. És ezt a foshalmazt nem engedte az eu megregulázni. Neki kéne futni megint. Hameg kaffognak hát ja.
Senye Péter
2020. június 20. 15:02
A katona életveszélyre hivatkozással nem tagadhatja meg egy feladat teljesítését, de a mentősök nem katonák.
néhai Ch.Pilot
2020. június 20. 14:58
A beépített ügynök Toroczkai által vezetett és bukott, a süllyedő hajót patkányként elhagyó segglikasokkal (ex-Jobbik) feltöltött Mi Hazánknak semmit! 2022-ben a nagycsöcsös asszony talán már megint a ballibbel kacérkodik majd. Azután, ha veszítenek a választáson, alapítanak egy harmadik szélsőjobbos pártot. Ugyanakkor együttérzésem és tiszteletem a mentősöknek!
imres
2020. június 20. 14:11
Aláírtam. Ez persze nem jelenti azt, hogy sok dologban egyetértek a Mozgalommal. Sőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!