Rabosították a mentősöket

2020. június 19. 07:50

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel kapcsolatban hallgatott ki két gyanúsítottat.

2020. június 19. 07:50

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a mentőszolgálat két munkatársát, a január végén, Csenyétén történt esettel kapcsolatban, írta meg az index.hu. Egy beteg  férfihoz hívtak mentőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei faluba, de a mentőautó nem bent be a településre, amíg nem érkezett meg a rendőri biztosítás. Azt mondták, azért volt erre szükség, mert munkatársaikat telefonon megfenyegették. A község lakói, akik tagadják, hogy bárkit megfenyegettek volna, maguk vitték ki a segítségre szoruló férfit, akinek végül nem tudták megmenteni az életét.

Az RTL értesülései szerint rabosítottak két mentőst, aki a helyszínen volt az eseménykor. A csütörtök esti híradó riportja szerint a rendőrség annyit volt hajlandó elmondani, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel hallgattak ki két gyanúsítottat, de a nyomozára való tekintettel több információt nem osztottak meg. A csatorna kereste a mentősöket is, akik fenntartják korábbi közleményüket, és  a nyomozásra való tekintettel azt nem egészítik ki.

(index.hu, RTL)

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2020. június 20. 04:13
Ez a változás '90-től indult el,amióta jogaik vannak,kötelességük semmi.A rendőröknek rájuk sem szabad nézni ,éljen a "DEMOKRÁCIA".
zsanett-kúnrum
2020. június 19. 19:06
Tisztelt biroság, ! Az ogazst megvallva úgx vót, hogy a mentősök telefonáltak, hogy jönnének a faluba, mert mas dolgok úgy sincs, aztán kérdeztem ? Minek, hát azé mert és fenyegetöztek, erre jenő rosszul lett, ebbe bel is halt, ekkor megemeltem kicsit a hangom, hogy ez mégsem járja, hát igyekezzenek, mert különben és ekkor jöttek hangoskodva, de hiába csittitottam őket felkapták a jenőt és rohantak a mentősök felé
nempolitizálok
2020. június 19. 18:24
Én sem mentem volna be. Inkább rabosítsanak. Ha bármi bántódásuk esik, én is szívesen megyek tüntetni értük.
egör
2020. június 19. 16:50
A roma szervezetek a településen megmutathatnák, hogy mire képesek! Csenyéte (Vikipédia) A 19. században telepedtek meg a cigányok, akik jelenleg a település szinte teljes lakosságát adják. A polgármester, a jegyző és a tanítók mind más településről járnak ide dolgozni. A lakók a földeket nem művelik, az egykori református parókiát lerombolták, a templom bútorzatát, karzatát felvágták és eltüzelték. 2018-ban a munkanélküliek száma országosan az első helyen állt, 36,81 százalékkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!