Újra a kormányt kérdezik a képviselők

2020. május 11. 07:54

Az előző hétfőn kezdődött ülés zárónapja délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik.

2020. május 11. 07:54

A képviselők ma újra azonnali kérdéseket tehetnek fel a kormány tagjainak az Országgyűlésben. Az előző hétfőn kezdődött ülés zárónapja délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik. A napirend szerint két órában hangozhatnak el az azonnali kérdések és válaszok, amelyek témáját várhatóan továbbra is a koronavírus-járvány kezelése uralja majd. Ezt követően napirend utáni felszólalásokkal zárul a Ház ötnapos ülése.

(MTI)
 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2020. május 11. 11:14
Hát hogy merészelnek kérdezni, diktatúrában, egy nem is létező parlamentben?
Thorin
2020. május 11. 10:39
Már megint megy a hazug propaganda. Olvastam, hogy feloszlott a parlament, és tejhatalmi kirájság lett az ország álformája, amit a koromás viktor ural egymagában. És persze minden kedden megdöntik. Ezen túl jobban hiszek a megbízható külföldi-objektív forrásoknak, mint a szememnek, így amikor látom a parlamenti közvetítést a parlamentből, ahol a képviselők képviselhetik azt, akikt képviselnek (a kétharmad az országot, a maradék az éppen kedvelt forrsát moszkva/new york/brüsszel vonalról), akkor is tudom, hogy nincs parlamnet, hiszem a külföldi-objektívek nem hazudnak, szemben a tejhatalom birtokosaival, akik ismét megbuktak.
balbako_
2020. május 11. 08:57
Az utóbbi években soha nem kérdeznek, hanem nyilvános epeömlést kapnak, trágár dührohamokkal tarkítva és minden alap nélkül. Baromi unalmas!
patkánynak sem nevezhető férgek
2020. május 11. 08:47
Remélem mint lesz a +18-as karika, mert Orbán szopatni fogja a primitív libsiket keményen... D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!