Szijjártó: „Magyarországon az emberi élet megmentése nem lehet egészségügyi kapacitás kérdése”

2020. május 31. 11:04

Magyarországon nem fordulhat elő, hogy egy emberi élet megmentése egészségügyi kapacitás kérdése legyen – írta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a közösségi oldalán.

2020. május 31. 11:04

Szijjártó Péter bejegyzésében hangsúlyozta, hogy Magyarországon időben megkezdték az egészségügyi védekezéshez szükséges eszközök beszerzését, így nem fordulhat elő, hogy akár egyetlen beteg ellátása is akadályba ütközzön a koronavírus-járvány bármely szakaszában.

Tájékoztatása szerint az elmúlt héten a Magyarország-Kína légihídon 650 újabb lélegeztetőgép érkezett az országba. Mindannyian láttuk, hogy „milyen borzalmas jelenetek játszódtak le egyes dél-európai országokban”, de ilyen Magyarországon nem történhet –emelte ki. Hozzátette, hogy járványveszély nem múlt el, így a munka még „messze nem ért véget”, és a beszerzések folytatódnak.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. május 31. 20:38
Mocskok.
olajfa1
2020. május 31. 16:40
A liberálbolsi fasiszták már megint magyarellenes nézeteiket ordibálják szanaszét a médiába.
Pelso j.
2020. május 31. 12:58
Ha nem lehet, akkor - miért csak 30 százalékát lehetett visszaszervezni a készenlétes ágyaknak - miért nem emelitek a HBCS-t - a kórházak adóssága jóval több lesz év végére, mint tavaly. Ki lesznek fizetve időben a beszállítók, vagy melléhazudozás lesz, mint idén januárban?
szeekely
2020. május 31. 11:32
https://www.neweurope.eu/article/eus-foreign-policy-chief-borrell-denounces-trumps-middle-east-peace-plan/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!