Nagy siker az Origo felsőoktatási sorozata

2020. május 11. 10:40

Egymillió videóindítást hozott az influencer-kampány.

2020. május 11. 10:40

Hogy melyik egyetemi szakon végezve lehet 420 ezret is keresni és hol tanulnak a majd legtöbbet kereső gépészmérnökök? Mire jó a Diákhitel 2 és miért a Debreceni Egyetem a legek egyeteme? Ezekről a kérdésekről is szólt az Origo felsőoktatási sorozata, ami a felvételi jelentkezés egész ideje alatt, folyamatosan készült, így segítve a felvételizőket és szüleiket – számol be a hírportál.

A közel százezer felvételizőt – és szüleiket – releváns kérdésekkel megcélzó videósorozat az origo.hu-ra és a videa.hu, magyar videós portálra készült. Ugyan a kampány jelentős részét a 2020. januári Educatio kiállításon készült videósorozat tette ki, azonban már 2019 szeptemberétől kezdve megjelentek egyetemek által szponzorált tartalmak is.

Ezek közül többet is egyetemek megrendelésére készített el

Horváth Dávid influencer (fotónkon), de még a Diákhitel Központ is őt választotta szolgáltatásai népszerűsítéséhez. A Debreceni Egyetem így 116 ezer, a Dunaújvárosi Egyetem 48 ezer megtekintést gyűjtött be még az Educatio előtt, míg a Diákhitelről készült videót közel 100 ezerszer indították el.

(Origo)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amaurote
2020. május 11. 11:57
sose értettem hogy felnőtt emberek (egyetemisták, főiskolások) miért nem tudnak önállóan tanulni. ja de értem. mert dedósok és az egyetem nekik csak buli...
kamu
2020. május 11. 11:17
Hatalmas a siker. Tobb tizezerrel csokkent az egyetemre jelentkezok szama egy ev alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!