Hollik: Témák, amelyeket érdemes tisztába tenni

2020. május 08. 11:51

A valóság és a balliberálisok állításai nem mindig fedik egymást – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2020. május 08. 11:51

Akik ma a leghangosabban tiltakoznak az Isztambuli egyezmény elutasítása miatt, – mint például Vadai Ágnes, Szél Bernadett vagy Szabó Tímea – ők annak idején nem szavazták meg a kapcsolati erőszakról szóló Btk-szigorítást – mutatott rá a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István a másik, külföldön nagy visszhangot kiváltó ügyként a koronavírus-törvény körüli vitát említette. „Amint elfogadtuk a hatékony védekezést szolgáló törvényt, azonnal megindult a politikai lejárató hadjárat” – fogalmazott.

Hangsúlyozta, hogy a diktatúrát kiáltókat az sem zavarta, hogy miközben az Országgyűlés betiltásáról írtak, itthon szokásos menetrendben zajlottak az ülések a parlamentben. A Fidesz kommunikációs igazgatója a Pesti úti Idősek Otthona ügyében kialakult vitával kapcsolatban azt mondta: a héten lezárult a hatósági vizsgálat a Pesti úti Idősek Otthonának ügyében, amely tisztázta az orvosi jelenlét kérdését. Hollik rámutatott, hogy a főpolgármester még a múlt heti bizottsági meghallgatáson is azt állította, hogy végig volt orvos az intézményben, cáfolatnak szánt válaszában azonban beismerte, hogy „hazudott”. A Fidesz kommunikációs igazgatója összegezve kijelente: „a valóság és a balliberálisok állításai nem mindig fedik egymást”.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. május 08. 21:00
https://mandiner.hu/cikk/20200507_a_szokasos_fideszes_barba_trukkel_allunk_szemben_ami_igy_tiz_ev_utan_picit_unalmas Schiffer bejegyzése után ilyen szépet hazudni...
sááá
2020. május 08. 12:52
köszönjük KESMA hogy megosztottátok a pártvideót. Rajcsányi meg mindig nem süllyedt el szégyenében.
nyugalom
2020. május 08. 12:50
Diktaturaban nem lehet diktaturat uvoltozni! Eszak- Korea? El lehet oda menni, probalkozni, a sok soros-szervezet miert nem megy oda, mondjuk szel, tordai, bangone, vadai, es egyeb hordalek!
3M..
2020. május 08. 12:48
Hollik: Témák, amelyeket érdemes tisztába lenni. Soros, járvány, migráns, és ezek kombinációi. Amely kormánypárti már ezekről hallott, az már mindenről hallott. Mást úgysem engednek a TV-ben leadni. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!