Hogyan vált a Pesti úti idősotthon az ország legnagyobb gócpontjává?

2020. május 01. 12:16

Videó.

2020. május 01. 12:16

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője a közösségi oldalán posztolt egy összefoglaló videót arról, miért is válhatott a Pesti úti idősotthon gócponttá.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. május 01. 21:14
https://www.antsz.hu/felso_menu/rolunk
koronaszepe
2020. május 01. 16:36
Egy t felesleges...
Pierre
2020. május 01. 16:07
hatasvadasz propaganda. A csusztatasokkal es hazugsagokkal is elo felsorolas par alapveto informaciot lesporolt. Pl.: - a Pesti uti otthon (es a tobbi otthon, amirol nem beszel a propaganda) fertozeseinek legbiztosabb forrasa: A fovaros hiaba kerte a felelosoket, hogy ne engedjenek vissza korhazakbol teszt nelkul betegeket. A fővárosi kormánymegbízott, sára botond, és a helyettes fővárosi és megyei tisztifőorvos fölöslegesnek tartja a kórházból kikerülők tesztelését: "szakmailag nem indokolt egy beteg tesztelése, ha másik intézménybe küldik őket", - a Pesti úti otthon lakóin végzett 500 tesztből 74 nem sikerült, miután túl kicsi volt a minta vagy kifolyt szállítás közben. Mindez a mintavétel után 9 nappal derült ki, mivel a Nemzeti Népegészségügyi Központ nem szóban, telefonon, e-mail-ben, stb., hanem postán feladott levélben közölte ezt az illetékesekkel, érintettekkel. Így újra össze lettek költöztetve, akiket nem kellett volna. Az egyik hibásan tesztelt lakó, aki korábban az otthonban maradt, most koronavírusos tüneteket produkált. - a teszteleseket eron felul vegzi az onkormanyzat, mert az ezert felelos allami szerv nem volt hajlando idoben es szukseges mennyisegben megtenni, hiaba kerul ez embereletekbe. - az egesz orszagban szamos otthont elert a fertozes, egy reszuknek az Emberi Eroforrasok Miniszteriuma a fenntartoja, masoknak fideszes vezetes. Ezekrol egyszeruen nem vesz tudomast a Pesti uti otthonra celzott propaganda. Ennek ertelmezese helyett a legigenytelenebb modon, elhallgatassal operal a lakajmedia, ismerve a celkozonseguk igenytelenseget, szellemi elmaradottsagat. - az otthonban talalt hianyossagok (lejart szavatossagu tisztitoszer, stb.) olyanok, amilyeneket minden magyar intezmenyben lehet talalni boven. Valojaban a korhazak tobbsege sokkal roszabb allapotban van evek ota. stb., stb.
villogókékfog
2020. május 01. 14:10
Most láttam a tévében az elhalálozott néni fiát. Elég gyomorforgató, hacsak a fele történt így, már az is bőven sok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!