Donáth Anna versenyt aggódik a magyar és a lengyel demokráciáért

2020. május 23. 12:30

A politikus szombaton osztott meg egy szakmainak szánt podcast epizódot saját Facebook-oldalán.

2020. május 23. 12:30

„Egyes kormányok arra használták a koronavírus-járványt, hogy megerősítsék a hatalmukat, és gyengítsék a demokráciát. Hogyan történt ez Lengyelországban? Mit csináltak hasonlóan, mint a magyar kormány? Erről beszélgettünk Zgut Edittel, a Lengyel Tudományos Akadémia kutatójával KoronaCast legújabb adásában.” – írta Donáth Anna.

Az összefoglalóból kiderül, hogy a lengyel kormány a meghozott intézkedésekben a magyar előtt jár, a nyitással pedig egy picit hátrébb. Kiderül az is, hogy „sokan” – vélhetően elsősorban az interjúalany és maga Donáth Anna – szívesen vennék, ha az Európa Bizottság fellépne olyan ügyekben is, amelyekről egyelőre nem nagyon volt szó, például a korrupció ügyében, mert az jól megmutatkozott most is, a pandémia alatt, hogy az bizony van, ráadásul rendszerszintű.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2020. június 04. 16:20
Anna, te is az amerikai nagykövethez fordulsz, mint a botmixer, hogy magyarázza el a lengyel és magyar demokráciát?
2020. június 04. 15:47
Tömény hányinger ez a "nő"! Rákosi és bandája keblére ölelné.
vadászcsaba
2020. május 24. 18:50
Szolgalelkű és hazug.
koronaszepe
2020. május 24. 15:50
Itt meg mi történt? Hol vannak az ápolók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!