Dobrev Klára konferenciájáról kizárták a roma politikusokat

2020. május 31. 18:02

Járóka Lívia, a Fidesz EP-képviselője szerint Dobrev Klára konferenciáján egyetlen roma szakértő vagy politikus sem vehetett részt, noha a cigányság helyzetéről szólt a tanácskozás.

2020. május 31. 18:02

A Hír Tv-nek nyilatkozott Járóka Lívia, aki arról beszélt, hogy a DK politikusa, Dobrev Klára konferenciát szervezett, amelyre nem hívták meg a romaság képviselőit. A Nyílt Társadalom Alapítványok által szervezett uniós romaügyi konferencián így nem vehetett részt egyetlen roma politikus vagy szakértő sem.

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. június 15. 11:24
Gyurcsány Klára nem rasszista? Kizárni a romákat saját életükről szóló vitából?
syphax
2020. június 05. 16:13
"...Dobrev Klára gyorsan lebukott, amikor állításával szinte egy időben Brüsszel közleményében kiemelte: nem igaz, nem cél, hogy egységes európai minimálbért állapítson meg a bizottság, mint ahogy az sem, hogy harmonizálja a minimálbér-megállapítási rendszereket. A tagállamok saját minimálbér-megállapítási rendszereiknek és hagyományaiknak megfelelően eltérhetnének az esetleges uniós szintű intézkedésektől. Kiemelték: teljes mértékben megmaradnának a nemzeti hatáskörök, valamint a szociális partnerek szerződési szabadsága." BESZART AZ ELMÉLETED BAZZDMEG DOBREVA!
toef36
2020. június 02. 16:16
Akkor ez egy "TUDOMÁNYOS TANÁCSKOZÁS" volt DK-s módra...
egyvilág
2020. június 02. 14:52
Aki nem csak vaktában akar beszélni róluk, annak itt egy alapos általános összefoglaló a sztereotípiákról és előítéletekről: https://egyvilag.hu/temakep/067.shtml
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!