Vigyázzunk egymásra, és sikerülni fog! – kampányfilm

2020. április 13. 14:36

Az ügynökség azt üzeni Magyarországnak, hogy „senki se adja fel a reményt, hiszen közös erővel sikeresen fogjuk leküzdeni a jelenlegi nehéz helyzetet és újra útra kelhetünk a csodás hazai úti célok felé” .

2020. április 13. 14:36

Az MTÜ hétfőn az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában azt írta: a filmben a Bagossy Brothers Visszajövök című dala hallható. A film a következő időszakban látható lesz televíziós csatornákon és a közösségi médiában is. Az ügynökség azt üzeni Magyarországnak, hogy „senki se adja fel a reményt, hiszen közös erővel sikeresen fogjuk leküzdeni a jelenlegi nehéz helyzetet és újra útra kelhetünk a csodás hazai úti célok felé” – emelték ki, hozzátéve: „most azonban az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra”.

A közleményben idézik Guller Zoltánt, az MTÜ vezérigazgatóját, aki azt mondta: „februárban még azt gondoltuk, hogy áprilisban arról szólnak majd a kampányaink belföldön, (...) mindenki induljon el és fedezze fel az országot, azokat a rejtett kincseket, csodákat, amelyek mindenhol ott rejtőznek. Azóta minden megváltozott, nemhogy új fejezetet kell nyitni a turizmusban, de egy teljesen új könyvet kell írni”. Guller Zoltán kiemelte, a mostani kampányuk „ugyanúgy szól a rendkívül nehéz helyzetbe került szakmának is: nekik is üzenjük, és üzenem személyesen is, hogy visszajön még a fejlődés és a virágzás korszaka a turizmusban”.

(MTI)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2020. április 14. 15:52
Nélküled, Tavaszi szél, Visszajövök... Élő kéne szedni a sufniból a nagysikerű Nemzeti Összetartozás dalát, a Barackfa-nótát is - az már úgyis ki van fizetve és kipróbált, hatalmas slager volt.
VakzKommondor
2020. április 13. 19:41
https://444.hu/2020/04/13/megrendult-a-korhaz-elbocsajtott-foigazgatoja-latva-az-erte-tunteto-munkatarsait Isten barmai. Kásler és a többi kókler. de legalább a foci jó
még fokozza
2020. április 13. 16:24
A turisták biológiai fegyverek. Maradjanak otthon. A picsájukon.
brunofullank
2020. április 13. 15:40
https://rontgen.444.hu/2020/04/13/cserhati-peter-nem-volt-hajlando-sorsukra-hagyni-a-betegeit-ezert-rugta-ki-kasler
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!