Roger Köppel kiállt Varga Judit mellett

2020. április 03. 12:35

A svájci politikus keményen beszólt Armin Wolf osztrák újságírónak, aki tévéinterjút készített Varga Judit igazságügyi miniszterrel.

2020. április 03. 12:35
Almási B. Csaba
Almási B. Csaba

A svájci politikus, publicista, Roger Köppel egy twitter-bejegyzésében alaposan kiosztotta Armin Wolf osztrák újságírót. Úgy fogalmazott, hogy az inkvizítori stílusban készített interjújában az osztrák riporter figyelmen kívül hagyta Európa egyik legrosszabb diktatúráját, Svájcot, ahol a veszélyhelyzetnek nincs időkorlátja, és Magyarországgal ellentétben a parlament még csak nem is ült össze.

Wolf a válaszában azt ajánlotta Köppelnek, hogy a google-ban keressen rá az inkvizíció szóra. Az újságíró azzal védekezett, hogy Varga Judit önként vállalkozott az interjúra, nem kínozták meg és azt mondhatta el, amit akart, továbbá bármikor fel is állhatott volna.

 

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2020. május 16. 14:08
Cathy Newman is ezt a nevetséges védekezést húzta elő amikor Jordan Peterson két mondatban élőben szembesítette azzal hogy épp azt műveli ami ellen prédikálni tetszik. Kellett a nőnek 50 másodperc mire újrabootolt az agya, és azt volt képes kinyögni hogy a riportalany önként vállalkozott a riportra. Mintha ez igazolná az ő rosszindulatú hozzáállását.
toef36
2020. május 16. 12:40
Ez az Armin nagyon művelt újságíró lehet... A Googl-ból művelődik... Ráadásul idióta is... a Wolf-fal együtt...
teljesenertelmetlen
2020. április 04. 12:31
Szijjártót már nem merik hívni, mert porig alázza őket. :)))))))))))))))))))))
duzur
2020. április 04. 10:58
Az összehasonlítás Macronnal vagy akár Svájccal azért sántít, mert ott nem amputálták elözöleg ugy az ellenzék lehetöségeit ahogy ez Mon történt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!