Pozitív lett a tesztje Győr egyik alpolgármesterének és önkormányzati képviselőjének is

2020. április 02. 09:52

Korábban Dézsi Csaba András polgármester és a város jegyzője is megfertőződött.

2020. április 02. 09:52

Pozitív lett a koronavírustesztje Radnóti Ákosnak, Győr alpolgármesterének és Hajtó Péter kormánypárti önkormányzati képviselőnek is – jelentették be közösségi oldalukon szerda éjszaka.

Amint azt már megírtuk, Dézsi Csaba András polgármester szerda este közleményben tudatta, hogy a második tesztje pozitív lett.

Radnóti Ákosnak és Hajtó Péternek a polgármesterhez hasonlóan nincsenek tüneteik és a következő két hétben házi karanténban dolgoznak tovább. Mindhárman azután készíttették el a tesztet önköltségen egy magánlaborban, hogy kiderült, a város jegyzőjének, Lipovits Szilárdnak pozitív eredményt mutatott a koronavírustesztje, a jegyzőnek előző hét elején lázzal és felső légúti huruttal kísért tünetei is voltak.

A polgármester előző napi közleményében azt írta, hogy az első teszt, amelyet március 27-én, pénteken végeztek el, negatív lett. A második tesztet kedden készítették el, az eredményt szerda este kapta meg.

(MTI/Facebook)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. április 02. 11:58
Fejétől bűzlik a hal! És ennek ellenére a farkától kezdik el pucolni!!!!!
Anonymtalan
2020. április 02. 10:19
Mielőbbi jobbulást! Idő kérdése és a parlamenti képviselők között is lesznek, mint ahogy külföldön már sok helyen vannak is. Ezért is lett volna hülyeség a konkrét naptári időkorlát.
Rugo
2020. április 02. 10:17
Gyógyulást. Sajnos ebből is látszik, hogy a koronavírus nagyon fertőző - ha egy közösségben megjelenik, ott könnyen elterjed.
pollip
2020. április 02. 10:08
Gyógyulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!