Pintér Gábor a Hír Tv-nek: A fővárosi operatív stáb PR-jelleggel működik

2020. április 09. 22:40

2020. április 09. 22:40

Ellepték a mentőautók a Pesti úti idősotthont, ahol már 100 felett jár a koronavírussal fertőzöttek száma. A főpolgármester ugyanakkor nem érzi felelősnek magát a kialakult helyzetért – közölte a Hír TV. Pintér Gábor, a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának tagja Magyarország élőben extra című műsorunkban elmondta, még továbbra is tart a tesztelés az intézményben így vélhetően a megismert fertőzöttek száma emelkedni fog. A politikus szerint a Karácsony Gergely főpolgármester által felállított operatív stáb gyakorlatilag nem csinál semmit.

Arra a kérdésre, hogy miként történt az otthonban az első fertőzés, a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának tagja elmondta, erről sincs még pontos információ, ugyanis – közlése szerint – az az operatív stáb, amit Karácsony Gergely felállított inkább PR-jelleggel működik. A fővárosi lakosok egészsége érdekében tett lépéseiket nagyon nehéz felsorolni – jelentette ki. Pintér Gábor szerint nincs kizárva, hogy más fővárosi idősek otthonokban is fel fog bukkanni a koronavírus-fertőzés.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. április 10. 18:19
"Pintér Gábor a Hír Tv-nek: A fővárosi operatív stáb PR-jelleggel működik" Orbán kormányzása a kommunikációs blöffre épül.
catalina9
2020. április 10. 16:26
Pintér Gábor a Hír Tv-nek: A fővárosi operatív stáb PR-jelleggel működik" hát ez inkább operettstáb, Karácsonnyal az élen... de ami igazán szép, hogy milyen mélyen kussolnak azok a tele szájjal fröcsögő libsik, Szabó Tímea, Jakab, akik korábban minden fertőzöttet, halottat úgy állítottak be, mintha személyesen Orbán bűne lenne.
BőröndÖdön
2020. április 10. 14:16
A Mandi figyelmébe ajánlom a tényszerű 444-es írást...Tombor úr keményít,úgy látom...:(
Lotti
2020. április 10. 10:48
PR- jelleggel működik karácsonyi stábja. Nyilvánvalóan. Szerencsére a Fidesznél ilyen nincs. Méghogy PR ? Arrafelé ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!