Miskolcon is tömött buszokkal kell járnia az embereknek

2020. április 05. 15:17

A fővároshoz hasonlóan Miskolcon sem elég sűrűek a járatok, az emberek így kénytelenek az ajánlottnál tömöttebb buszokon utazni, ami nagyon veszélyes a járvány terjedése szempontjából – írja az Origo.

2020. április 05. 15:17

A fővároséhoz hasonlóan Miskolcon sem sikerült felkészülni teljesen a járványhelyzetre, Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjének közösségi médiás posztja arról számol be ugyanis, hogy a nem megfelelő járatsűrűség miatt tömegek utaznak az egyes vonalakon. Ez természetesen nagyon veszélyes, a hatóságok mindenkitől azt kérik, hogy lehetőség szerint tartsák a távolságot más emberektől, amivel lassítani lehet az új típusú koronavírus terjedését – de így nehéz. A csütörtök hajnali képeken az látszik, hogy Miskolcon tömött buszok járnak még most is, Alakszai Zoltán szerint a Veres Pál vezette ellenzéki városvezetés péntekre már megígérte, hogy javít a helyzeten – írja az Origo.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konzervatív átlagpolgár
2020. április 06. 05:36
Miskolcnak különösen nincs szerencséje a helyi politikusokkal... Immáron lassan 20 éve... Párttól függetlenül. Idióták, alkalmatlanok, és tolvajok valamint ezek elegyei ülnek többségben a közgyűlésben, nem csak most, már régóta...
mer-kell
2020. április 05. 20:00
Várható volt Miskolcon, Hogy hiába váltották le a fideszes polgármestert semmit nem váltott be az ígéreteiből. Mitől lenne más minta társai ?
zakar zoltán béla
2020. április 05. 19:04
Gulag II.
Berecskereki
2020. április 05. 15:53
Miskolci is Karácsonyt másolja. Egy alomból valók. Aprónácikok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!