„Egy vérből valók vagyunk!” – így szól amerikai magyaroktól a Nélküled

2020. április 09. 07:51

Nélküled USA Project.

2020. április 09. 07:51

A Nélküled USA Project keretein belül amerikai magyarok énekelték a Nélküled című dalt. Texastól New Jersey-ig, Brooklyntól Connecticutig – mindenütt szólt a dal.

Nem határon túli magyarok vagyunk, hanem határtalanul Magyarok” – áll a videóban.

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2020. április 09. 17:11
A hungarofóbokat zavarja a nemzeti érzés és összetartozás, amit ez a felemelő, szívet melengető kezdeményezés kifejez. Belekötnek bármely részletébe. Ők inkább a drogosokkal, börtöntöltelékekkel éreznek lelki és sorsközösséget.
barany
2020. április 09. 16:06
Ez a dal nem híres nemzetközi zenészek alkotása. De jó zene, jó szöveg, és a határon túli és inneni magyarok kapcsolatát megrendítően fejezi ki. Ezért szeretjük. Remek ötlet volt a a hatalmas államban szerteszét élő magyarok ötletes közös éneklése, szinte profi minőségben. Örvendetes, hogy a szétszórtság ellenére is közösséget tudtak alkotni. Ez a sokszínű amerikai társadalomban nem kis teljesítmény. Akinek nem tetszett a produkció, az nem magyar.
Mich
2020. április 09. 15:09
Hefax? Román buzi. De már onnan is elkergették - azért gyűlölködik itt...
Mich
2020. április 09. 15:00
Meglepően jó montázs! Hajrá Világ, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!