Megérkeztek a kormány adományai Székelyföldre

2020. április 11. 13:36

Az eszközöket Hargita, Kovászna és Maros megye egészségügyi intézményei között osztják szét.

2020. április 11. 13:36

Szombat délben megérkeztek azok a magyar kormány által küldött egészségügyi védőfelszerelések Székelyföldre, amelyek Hargita, Kovászna és Maros megye egészségügyi intézményei között kerülnek majd szétosztásra.

A csomagok egészségügyi védőfelszereléseket és fertőtlenítőszereket tartalmaznak. A magyar kormány 600 ezer maszkot, valamint néhány tízezer védőruhát, védőfelszerelést és tesztet küld a Felvidékre, Erdélybe, Székelyföldre, Kárpátaljára, Szlavóniába a Mura-vidékere és a Vajdaságba. Nyitóképünkön az látható, amint a farkaslakai polgármesteri hivatal udvarán pakolják le a szállítmányt.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind
2020. április 13. 15:16
Akkor most már mi és kérhetünk valamit a székelyektől: A Kállói Idősek Otthona tette közzé az alábbi kérést: SÜRGŐSEN SZÜKSÉGÜNK LENNE 100 DB SZÁJMASZKRA. TUD VALAKI SEGÍTENI? NEM INGYEN KÉRJÜK!
u.cserkész
2020. április 12. 11:08
Rendben, egyetértek. Ha tudunk, segítsünk határon túli testvéreinknek. Aki meg nyafog, azt figyelmeztetném a tényre, hogy Olaszországnak Kuba, Oroszország, Kína küldött segítséget. Pedig tulajdonképpen semmi közük sincs egymáshoz. Sőt!!
Secnir
2020. április 12. 07:37
gondolom az került székelyföldre, ami a magyar kórházak és idősotthonok feltöltése után megmaradt...
Menhetten
2020. április 11. 20:06
Azokat ott...cseppet sem zavarja, hogy előlünk veszik el? Tőlük kaptak már valamit az itthoni szegény emberek, akik igen nehezen élnek? Székélyföld adományról még nem olvastam. Pedig sok a nélkülözők száma itt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!