Fürjes: Alig emelkedett a budapesti forgalom az ingyenes parkolással

2020. április 09. 17:45

Nem lett igaza Karácsony Gergelyéknek, akik korábban hatalmas forgalomemelkedéssel és káosszal riogattak az ingyenes parkolás miatt.

2020. április 09. 17:45

A Magyar Közút adatai szerint alig észrevehetően nőtt csak az utakon lévő autók száma a fővárosban, noha korábban Karácsony Gergelyék azzal riogattak, hogy az ingyenes parkolás hatására hatalmas forgalomemelkedés és káosz fog kialakulni Budapesten – derül ki a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Twitter-bejegyzéséből. 

Fürjes Balázs azt írta: a normális élethez képest 3% a különbség az ingyenes és fizetős között. Máshol még kevesebb!

 

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. április 11. 22:32
Hatalmas káosz keletkezett a tolvajok fejében - hisz csökkent az ellopni való...!
BőröndÖdön
2020. április 10. 03:14
Tudjuk,Balázs,a Karácsony Gergelyéknek soha sem lehet igazuk...
Pusikas
2020. április 09. 22:41
Mindenki mondhat amit akar. Egész nap autózom a városban, és napok óta egyszer sem kellett a második zöldet megvárnom. Se reggeli se esti régebben csúcsidőben. Erre mit látok a tv-ben mikor hazaérek? A 6. Ker .momentumos polgija azt hazudja ,hogy igenis káosz és dugó van a kerületben. Rezzenéstelen pofával tud hazudni. Mint az összes aki összefogott velük.
Akitlosz
2020. április 09. 21:50
A levegővétel is ingyenes. Még. Mégsem szívunk többet. Levegőből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!