Dobrev a LIBE Bizottságnak: Az ellenzéki sajtó nem kérdezhet a magyar kormánytól!

2020. április 24. 15:51

Gyurcsány Ferenc felesége a LIBE Bizottság videókonferenciája keretében szólalt fel csütörtökön.

2020. április 24. 15:51

Dobrev Klára közösségi oldalán tette közé csütörtöki felszólalását, amelyet az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) videókonferenciáján mondott el.

„Ígértem nektek, hogy megosztom a tegnapi felszólalásomat. A magyar jogállamiságról beszéltem, és azt is elmondtam, hogyan élnek vissza a hatalmukkal Orbánék” – írta a videó mellé.

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. május 13. 19:56
A "nem-lévő" gondolatot hogyan lehet kérdéssel szóvá tenni? Ennyi Ész!!!??? Nem sok...
confitür
2020. május 04. 06:32
Dobrev olyan hülyeségeket állít aminek semmi köze a valósághoz. Menjen Bulgáriába aztán szédítse ott az embereket.
syphax
2020. április 27. 09:41
NEM! A TE SZÖVEGEDTŐL HÁNYINGEREZEK FŐKÉNT--meg a dobreva szarétól is-- továbbá A TE KÖZÖNSÉGES-SÉRTEGETŐ-MŰVELETLEN-OLAVASATLAN TAHÓ BUNKÓSÁGODTÓL AZ IlYEN ZSIDÓKAT MINT TE IS VAGY, KÖZTEREKEN KÉNE NYILVÁNOSAN LESZARNI A DÓGOZÓ NÉPNEK--KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A FIATALOKNAK TE MOCSADÉK!
syphax
2020. április 27. 07:43
RÁM RÁMJÖN A HÁNYINGER ÉS A HIGFOSÁS MÁÁN' AKKOR IS ZOFORT, HA ENNEK A DOBREVA KÚRVÁNAK A POFÁJÁT MUTASSA A KÉP--A PAVLOVI FÖLTÉTELES REFLEXBŰL KIFOJJJÓLAGOSSAN....SZARSZAKOT ÉS SAVANYÚ HÁNYADÉSK BŰZT ÉRZEK MÁÁN' A KÉPÉTŰL ES.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!