A válság lehetőség is, jobb esetben a turizmusnak is – Itt a Mandiner új podcastje!

2020. március 13. 14:30

Törvényszerű-e, hogy bedőljön a belföldi turizmus? A Mandiner Podcast vendége: Füleky György marketing szakember, az Édes Napok rendezvény-sorozat tulajdonosa.

2020. március 13. 14:30

A koronavírus-járvány elsodorja a turizmust, ez már megállíthatatlannak tűnik. De törvényszerű-e, hogy bedőljön a belföldi turizmus? Csak a kormány feladata-e az, hogy tegyen valamit a vendéglátósok, a turisztikai szektorban dolgozók védelmére? Füleky György turisztikai és marketing szakember szerint nem. Szerdán posztolt egy üzenetet a magyar turizmus vezetői, illetve inkább minden magyar számára: a sokk után töltsük szabadságunkat hazai helyeken, felfedezve az ország turisztikai értékeit, és támogatva a bajba jutott magyar vállalkozásokat.

Készül az adás.<br>A képen balról jobbra:  Maráczi Tamás (Mandiner) és Füleky György (Édes Napok)
Készül az adás.
A képen balról jobbra: Maráczi Tamás (Mandiner) és Füleky György (Édes Napok)

Füleky György az adás alapjául szolgáló FB-posztját a negatív kommentcunami után törölte, cikkünkben egy részlete azonban ide kattintva elérhető.

Műsorunk az alábbi felületeken érhető el:

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. március 14. 17:32
Nem igazi kipcsak, kinek nem csillan aranyér a segge lyukában. A turizmusnak tehát kampó ! Ezt ő mondta a saját szájával, nem én találtam ki, aranyozott betűkkel be lehet iktatni a többi aranyköpései közé. Merthogy volt még neki jónéhány az elmúlt évtizedekben, mind aranyból, némelyik még ma is fémlik. Szóval az ominózus expozéra térve, én ugyan nem láttam az illusztris társaságot, de őszintén remélem, hogy a vállalkozók gyöngye, a mangalicaszerelők bálványa is ott volt rögtön az első sorban, mert a kampó például a disznóölés egyik fontos kelléke. Továbbá úgy tudom, hogy a turizmusban is van kevéske érdekeltsége, ha már kampó lett. Köztünk maradjon, ha én most kutató virológus lennék, bizonyára hozzá fordultam volna tanácsért. Mit lehet tudni? Lehet, hogy fölényes mosollyal rögtön vágná is hozzám a vakcina képletét. Lehet, hogy az egész már akkor a kisujjában volt, amikor még a legelőn a lábujjai között kibuggyant a libafos.
még fokozza
2020. március 13. 20:19
A halál vámszedői.
duzur
2020. március 13. 19:11
Minden ami önmérséklésre ösztönzi az embereket, szembe az esztelen fogyasztási mámorral, nagyon hasznos, minden szempontból. Csak a gazdaság állandó növekedési mantrája szuggerál mást, sajnos.
Akitlosz
2020. március 13. 17:15
"Törvényszerű-e, hogy bedőljön a belföldi turizmus? " Nem. Hanem bölcs. A Mandiner mit össze rovázik már hetek óta ezen a koronavíruson úgyhogy álságos ez a turizmusért aggódás. Van turizmus van járvány, nincsen turizmus nincsen járvány. Kicsit leegyszerűsítve az érthetőség kedvéért. Aki nem bír még ilyenkor sem megülni a seggén ő inkább síeljen fának, mint Schumacher!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!