Fidesz: A baloldalt ma is az a Gyurcsány vezeti, aki tönkretette az országot

2020. február 14. 13:49

A Fidesz kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre és uniós átlag fölött nő a magyar gazdaság – hangsúlyozták a közleményben.

2020. február 14. 13:49

Magyarország erősödik, amióta hátat fordított a baloldal rossz gazdaságpolitikájának – reagált a Fidesz pénteken arra, hogy a GDP 4,9 százalékkal emelkedett tavaly. A kormánypárt ugyanakkor emlékeztet: a baloldalt ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki tönkretette az országot.

Fontos figyelmeztetés, hogy a baloldalt ma is az a Gyurcsány vezeti, aki tönkretette az országot, a magyar gazdaságot, duplájára növelte a munkanélküliséget és rablóprivatizációt folytatott” – olvasható közleményükben, amelyet az MTI-hez is eljuttattak.

Hangsúlyozták: a Fidesz kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, uniós átlag fölött nő a magyar gazdaság, a magyar gazdasági növekedés – a lassuló európai gazdaság közepette is – elérte az 5 százalékot, emellett harmadára csökkent a munkanélküliség, dinamikusan nőnek a bérek, csökken az államadósság és másfélszeresére nőtt a nemzeti vagyon.

(MTI)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. február 16. 13:44
Jakab Péter és Vadai Ágnes tegnap Dunaújvárosban nyelves csókot váltottak. A végbeleikbe ért a nyelvhegyük. , utalatosak!
redhaven
2020. február 14. 16:12
Nem Gyurcsány tette tönkre. Az megtörtént 1986-tól 1998-ig. Sajnos.
szekuIa
2020. február 14. 15:52
Az a patkány Gyurcsány a legmélyebb pöcegödörből is visszatud mászni. Zseniális egy szabadulóművész.
llnnhegyi
2020. február 14. 15:33
Magyarország egyetlen sikeres útja csak a fertelmes liberal-bolsevik, komenista maradvány pártok nélküli lehetséges, ahogyan a nagyszerű Fidesz Kdnp koalíciós pártok mutatják be mostanság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!