Bakondi: A magyar határra küldték a migránsokat

2020. február 12. 10:48

A migránsokhoz olyan információk jutottak el, hogy a magyar határt megnyitották, érdemes erre jönni, ez azonban nem igaz – fogalmazott Bakondi György.

2020. február 12. 10:48

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az embereket ezzel a dezinformációval terelték át a magyar határra, miközben azt kettős kerítés, korszerű technikai eszközpark, jelentős létszámú rendőr és katona, illetve a jogi határzár is védi. Bakondi György úgy értékelte a helyzetet, hogy egy politikai nyomásgyakorlásról lehet szó.

Rámutatott, 100-120 ezer illegális migráns van a balkáni útvonalon, és százasával érkeznek a görög szigetekre. Komoly kockázatot jelent az esetükben, hogy akár az Iszlám Állam nevű terrorszervezettől is érkezhetnek, vagy azért, hogy destabilizálják a belbiztonsági helyzetet az unió tagállamaiban.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. február 12. 12:38
Globális biznisz.
András53
2020. február 12. 11:26
Azt, hogy ki terjesztett hamis információkat viszonylag könnyű kideríteni. Mindenesetre a következőket kellene gyorsan tenni: Csinálni egy rádiót (URH, esetleg rövid hullám) amelyben a migránsokat tájékoztatjuk, hogy miért ne jöjjenek a magyar határ felé és egyáltalán az EU-ba. (Nem tudnak átjönni és egyébként senki nem várja őket, jobb ha otthon maradnak.) Egy másik rádión (RH) keresztül elmagyarázni a nyugati közvéleménynek Mo politikáját. Országpropagandára sokkal többet költeni, nyugati nyelveken, mint eddig. (Bemutatni Mo történelmét és kultúráját mert erről még a történészek is keveset tudnak a nyugati átlag pedig szinte semmit. Azt a színészt aki nem szerepel nem lehet megtapsolni.) Csinálni kellene egy nemzeti rádiót amit legalább a környező országokban is fogni lehetne a nap minden szakában.
Nehidd El
2020. február 12. 11:03
Remélem, hamar elkapják a kis viccelődő Soros-tudatú libsit: hadd tudja meg, hogy a zendülésre, terrorizmusra felbujtás nem játék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!