Február második hetében jön a Fidesz évadnyitó frakcióülése

2020. január 23. 09:23

A Magyar Nemzet értesülései szerint a „börtönbiznisz”, a Szeviép-ügy és a feltételes szabadlábra bocsátás kérdésköre is terítékre kerül.

2020. január 23. 09:23

Február 12-13-án, Balatonfüreden tartják szokásos, évadnyitó kihelyezett frakcióülésüket a Fidesz országgyűlési képviselői – írta a Magyar Nemzet csütörtökön. A lap információi szerint a tanácskozáson szó lesz arról, hogy „minden olyan törvényt felül lehetne vizsgálni, amely az emberek jogos igazságérzetét sérti”.

Kiemelten foglalkoznak majd a „börtönbiznisz” megszüntetésével és a feltételes szabadságra bocsátás szabályainak szigorításával.  Az utóbbi időszak botrányai szintén napirendre kerülnek, például a Szeviép-ügy, amelyről a Magyar Nemzet úgy fogalmazott, hogy „az ítéletet hozó, illetve az eljárást szignáló bírók összeférhetősége és pártatlansága is megkérdőjeleződött”.

Varga Judit tárcavezető szerdán bejelentette a közösségi oldalán, hogy az Igazságügyi Minisztérium sürgősséggel elkészítette a szükségesnek tartott jogszabály-módosítások előterjesztéseit a győri gyermekgyilkosságot követően elrendelt átfogó kormányzati vizsgálat eredményeként készült jelentésben meghatározottak szerint – idézte fel a Magyar Nemzet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!