Csupó Gábor: Egy színésznek a legfőbb dolga jól teljesíteni a függönyök előtt

2019. december 18. 17:06

Egy olyan színházat védeni, ahol elnéztek éveken át szexuális zaklatást, nem a művészeti szabadságról szól, hanem épp arról, amit Kocsis Mátéról hamisan állít Nagy Ervin: nyalni felfelé – írta a világhírű rendező.

2019. december 18. 17:06

Csupó Gábor – aki a többi között a Simpson család alkotói között is szerepel – felháborodásának adott hangot Nagy Ervin kijelentéseivel kapcsolatban. Ahogy korábban mi is megírtuk, a Katona József színház színésze az RTL Klub egyik műsorában durva és trágár stílusban beszélt Kocsis Mátéról, a Fidesz frakcióvezetőjéről a kulturális törvény módosításával kapcsolatban. 

Csupó, az Origonak eljuttatott levelében azt írja: „nagy meglepetéssel és meghökkenéssel olvastam az interneten több fórumon is Nagy Ervin színész udvariatlan és durva kijelentéseit Kocsis Mátéval kapcsolatban. 

Nem szeretek belefolyni a Magyarországon állandóan vadon hömpölygő politikába, de szerintem egy színésznek a legfőbb dolga jól teljesíteni a függönyök előtt és a kamerák mögött, és nem ocsmány kijelentésekkel próbálkozva bekerülni a rivaldafénybe.

Egy olyan színházat védeni, ahol elnéztek éveken át szexuális zaklatást, nem a művészeti szabadságról szól, hanem épp arról, amit Kocsis Mátéról hamisan állít Nagy Ervin: »nyalni felfelé«!

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2019. december 19. 04:20
Mi köze egy zaklatásnak ahhoz hogy egy. Elbaszott bigott koszoskörmű buta öregúr mondja meg h ki lehet színházigazgató?
holder
2019. december 18. 19:21
Demokráciában egy színész beszélhet így politikusról. Ha a Fidesz 5-ös számú parttagkonyv tulajdonos-véleményvezére szerint a Békemenet ellen tüntetők fasszopók, Kiss Tibi menjen a kurva anyjába, Karácsony egy szemétláda, aki fogja be a mocskos pofàját és hallgasson, ehhez képest Nagy Ervin nagyon lightos volt. Amúgy Csupó nem véletlenül nyál felfelé : az elmúlt 10 év legrosszabb filmjére, a Pappa Piára egymilliárdot kapott a Filmalaptól, biztos megint vár egy kis aprót egy újabb förmedvényre.
olvasó 4
2019. december 18. 18:50
Fejébe szállt a dicsőség. Ha igazi művész lenne, akkor ez nem így történne.
olvasó 4
2019. december 18. 18:48
"Egy olyan színházat védeni, ahol elnéztek éveken át szexuális zaklatást, nem a művészeti szabadságról szól, hanem épp arról, amit Kocsis Mátéról hamisan állít Nagy Ervin: »nyalni felfelé«!” Nagy Ervin a felfelé nyalás tehetségével elért sikereire alapozva úgy képzeli, hogy neki már mindent szabad. Fejébe szállt a dicső
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!